Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

windows 7 de corel draw sorunları

sfenks27

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar, xp kullanırken sorunsuz çalıştığım corel draw window 7 den sonra sorun yaratmaya başladı, örneğin "çalıştığım sayfayı "save as" yaparken tekrar isim istiyor, arial yazı karekterini bold yapınca i-ö-ş harflerini kare olarak gösteriyor. Bu sorunlar corel draw ın bütün versiyonlarında var, ayrıca x3 te publish to PDF tıkladıktan sonra açılan pdf ekranında "setting" butonu gözüküyor ama x5 te bu buton gözükmüyor, baskı için ayarlama yapamıyorum oysa xp kullanırken vardı. Konuyu yanlış yere yazdıysam özür dilerim, yardım bekliyorum.

Benzer konular

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhabalar, xp kullanırken sorunsuz çalıştığım corel draw window 7 den sonra sorun yaratmaya başladı, örneğin "çalıştığım sayfayı "save as" yaparken tekrar isim istiyor, arial yazı karekterini bold yapınca i-ö-ş harflerini kare olarak gösteriyor. Bu sorunlar corel draw ın bütün versiyonlarında var, ayrıca x3 te publish to PDF tıkladıktan sonra açılan pdf ekranında "setting" butonu gözüküyor ama x5 te bu buton gözükmüyor, baskı için ayarlama yapamıyorum oysa xp kullanırken vardı. Konuyu yanlış yere yazdıysam özür dilerim, yardım bekliyorum.

Hangi versiyonunu kullanıyorsunuz bilmiyorum, fakat X5 ve üstünü kullandığınızı varsayıyorum, Öncelikle Arial yazı tipini Bold karaktere çevirince türkçe karakterler Kare işaretine dönüyorsa bunun programla alakası yoktur. Mevcut seçtiğiniz karakter türkçe karakreri desteklemediğinden bu sorun oluşmaktadır.

CorelDRAW'ı daha etkin ve verimli kullanmak için SP3 ve HF4'ü yüklemeniz gerekebilir. Hotfix 4'ü Servis Pack'i yükledikten sonra yükleyiniz. . .

Pdf yaparken Ctrl + E kombinasyonunu kullanabilirsiniz açılan menüden .pdf filtresini tıkladığınızda ok'ledikten sonra mevcut Pdf Setting Ekranı gelecektir.