Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Windows 7 de Vray Kurulum Hatası

baterist83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
xp de çalışan vray i windows 7 de kuramıyorum arkadaşlar... yardım edebilecek yada daha önce bu sorunla karşılaşmış birinin yardımına ihtiyacım var... yardım ederseniz sevinirim...

gonzale_s

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
vray 1,5 sp2 kullanıyorum windows 7 sorunsuz kullanıyorum kurarken yönetici olarak çalıştır seçeneğini kullan veya uyumluluk seçeneğini xp sp2 olarak ayarla öle kur.

AhmetBozdemir

🌱Yeni Üye🌱
İşletim sistemin 64bit ise 3d studio max 2010'da vray 1,5 sp5 kullanabilirsin diğer sürümlerinde renderi çok yavaş alıyor ve material editorde sıkıntı oluyor.

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
max 2011 lerde Vray Problemi Yaşandığını Okumuştum. max 2009 Kullanıyorum Sıkıntı Yok.

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
xp de çalışan vray i windows 7 de kuramıyorum arkadaşlar... yardım edebilecek yada daha önce bu sorunla karşılaşmış birinin yardımına ihtiyacım var... yardım ederseniz sevinirim...

gerçi epey zaman olmuş soralı ama, nasıl bir sorun yaşıyorsunuz kurarken?

orhanyılmaz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
windows 7 64 bit işletim sistemim var! max 09+vray sorunsuz çalışıyor.. ayni zamanda max 2009+vray da sorunsuz çalışıyor, sorununu detaylı olarak yazarsan yardımcı olabiliriz!

işletim sistemi_?
max sürümü_?
vray sürümü_?

muhtemelen vray,işletim sistemine uymuyor,yada max ile uyuşmuyor!

ihsankurt_55_

🌱Yeni Üye🌱
max2009+v-ray uygun sürümü benim favorim..

vrayi kurarken sağtıklatıp yönetici olarak çalıştır seçeneği sorunu çözecektir.

okyanus45

🌱Yeni Üye🌱
gonzale_s in dediği gibi yapınca problem yok win 7 de. V-ray kurulumundan önce uyumluluk ayarını win xp sp2 yapıyorsunuz,max i başlatmadan önce 3dsmax kısayoluna sağ tıklayıp onun uyumluluk ayarınıda win xp sp2 yaptıktan sonra hatalar ortadan kalkıyor.iyi kullanımlar,gonzale_s e de teşekkürler...