Dertsiz
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar,
Windows 7 kullanya başlayalı çok olmadı daha öncesinde XP kullanıyordum
kendime Asus P5P41LT LE anakart aldım ve windows 7'yi harddikki formatlayarak sıfırdan kurdum
Şimdi sorun şu
ne zaman bilgisayarıma bir USB flash disk taksam windows 7 bunu tanımıyor
usb flash'ın ışığı yanıyor, donanım takıldığında sesle ve görsel uyarı (yeni donanım takıldı uyarısı) alıyorum ama flash diski bir türlü açmıyor.
Bu arada flas diskin ışığı sürekli yanıp sönüyor
Virüs olabileceğini düşünerek gizli dosyaları, autorun viruslerini araştırdım hatta Flash diski başka bir bilgisayarda tekrar tekrar formatladım ama olmadı
Anakart üreticisinin kendi sitesinde aramadığım yer kalmadı
USB flash disk sürücülerini bile kaldırıp tekrar yükledim ama olmuyor
Flash diski birkaç kez söküp yeniden usb yuvasına takınca (bir keresinde tesadüfen) flash diski açmayı başardım. Böyle zamanlar da da
Flash diskten harddiske ya da harddiskten flash diske dosya atmaya çalışırken
genellikle dosya transferi yarıda kesiliyor kopyalama yapmıyor.
Bu arada Donanım yöneticisi sekmesine girdiğimde flash disk ikonunun yanında sarı ünlem işareti
alıyorum WPD dosya sistemi arızalı vb. gibi bir uyarı veriyor
ChkDsk yaparak flash diski tarattım BAD sektör yok, Flash diskte ikinci bir partition da yok
Bir tülü çözüm yolu bulamadım önerilerinizi bekliyorum
çözüm önerisi olan yok mu
Windows 7 kullanya başlayalı çok olmadı daha öncesinde XP kullanıyordum
kendime Asus P5P41LT LE anakart aldım ve windows 7'yi harddikki formatlayarak sıfırdan kurdum
Şimdi sorun şu
ne zaman bilgisayarıma bir USB flash disk taksam windows 7 bunu tanımıyor
usb flash'ın ışığı yanıyor, donanım takıldığında sesle ve görsel uyarı (yeni donanım takıldı uyarısı) alıyorum ama flash diski bir türlü açmıyor.
Bu arada flas diskin ışığı sürekli yanıp sönüyor
Virüs olabileceğini düşünerek gizli dosyaları, autorun viruslerini araştırdım hatta Flash diski başka bir bilgisayarda tekrar tekrar formatladım ama olmadı
Anakart üreticisinin kendi sitesinde aramadığım yer kalmadı
USB flash disk sürücülerini bile kaldırıp tekrar yükledim ama olmuyor
Flash diski birkaç kez söküp yeniden usb yuvasına takınca (bir keresinde tesadüfen) flash diski açmayı başardım. Böyle zamanlar da da
Flash diskten harddiske ya da harddiskten flash diske dosya atmaya çalışırken
genellikle dosya transferi yarıda kesiliyor kopyalama yapmıyor.
Bu arada Donanım yöneticisi sekmesine girdiğimde flash disk ikonunun yanında sarı ünlem işareti
alıyorum WPD dosya sistemi arızalı vb. gibi bir uyarı veriyor
ChkDsk yaparak flash diski tarattım BAD sektör yok, Flash diskte ikinci bir partition da yok
Bir tülü çözüm yolu bulamadım önerilerinizi bekliyorum
çözüm önerisi olan yok mu