Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Womanandstyle el ilanı

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
A4 yarısı 4 renk arkalı önlü bir çalışmanın sadece tek taraflı kısmıdır.
Alt kısımda ki boş beyaz alanda iletişim bilgileri mevcut olucaktır.
Ptt logosu kesime yakın değildir. Montaj esnasında ayarlamalar yapılacaktır.
Bayanlara yönelik kozmetik üzerine olan bir firmadır.

37881663.jpg

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma ile ilgili düşüncemi yazmadan önce takıldığım bir konuyu dile getirmek istiyorum.Arkadaşımız bi iş hazırlamış daha da gelişmesi için yorum ve eleştiri bekliyor.şu ana kadar 11 kişi ziyaret etmiş çalışmayı ama hiçkimse bi yorum getirme zahmetine katlanmamış.Çok mu zor acaba bi şeyler yazmak merak ediyorum.Buraya yaptığı çalışmayı yükleyen arkadaşlar ne kadar güzel bir iş çıkardım diye övünmek maksadıyla işlerini yüklemiyor.Yorum ve eleştiriler doğrultusunda daha güzelini yapmak istiyor.Lütfen yapılan işlere ve emeğe saygı adına yorum ve eleştirilerimizi esirgemeyelim.

İş hakkındaki yorumuma gelince;

Oldukça başarılı bir çalışma.Ben çok beğendim.Sadece woman & style yazısında daha değişik alternatifler üzerinde çalışılabilirmi diye düşünüyorum.Emeğinize sağlık.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Abartısız ve güzel bir iş olmuş tatlım.. Woman&Style seni de olduğu gibi dışardan bakanıda rahatsız ediyor ama yapıcak birşey yok..Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Ayrıca; nihatbaysal size kesinlikle katılıyorum bu genel bir sorun dile getirdiğiniz için teşekkurler ..

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkler çok hoş olmuş woman style yazısı ile yukarda görsel ve görselin altındaki gri arka plan biraz sırıtmış gibi geldi bana oda renklerin güzelliğinden dolayı galiba..elinize sağlık hoş bir çalışma olmuş:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İrm, zemin kullanmasanız daha güzel olacak..Böyle çok karışık..Düz yazılarınızda Avangarde karakteriini dene daha düz ve kaba durmayacaktır.Çerçevelerin konumları farklı çeşitlerle sunulabilir. Kontur atabilir, bir brush ile fırçalaştırabilirsin.Slogan cılız kalmamışmı?

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ilginiz için gerçekten çok teşekkür ediyorum.
Avangarde fontunu tavsiyedn üzerine kullandım ve hak verdim creedwar. Karışıklık konusunda ürün açıklaması ile çıkartırıp daha sadeleştirme yoluna gittim.
Zemin benim hoşuma gitti alternatifiniz için saygı duyuyorum. Sloganda son düzenlemeye göre daha oturaklı oldu ama bu tasarı şuan askıda. Ebatlarda değişikliğe gidildi :S

FB'li girl

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir çalışma olmuş ellerine sağık ama diğer büyükleriminde dediği gibi sadece women&stly yazısında daha alternatif şeyler olabilir

seferakdas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
bence alt renkli kısmın bitişini keskin bi çizgiyle bitirirsen daha şık görünebilir, ve iletişim bilgilerinin yazılacağı yeri beyaz değilde daha soft bi renk bırak derim...

johnlennon

🌱Yeni Üye🌱
zemin çok kötü olmuş, ürünler çok ufak, yazılar çok yer kaplamış

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
zemin çok kötü olmuş, ürünler çok ufak, yazılar çok yer kaplamış

zeminin hangi açıdan çok kötü olduğunu öğrenebilir miyim? Ürünler çok ufak dediğiniz o kadar alanda normal ölçülerdedir. Billboard değil bu yapılan hatırlatmak istedim. Ayrıca o kadar yazı varken alanda nasıl yer kaplamaz ki?

hepinizin önerilerini saygıyla dinleyip logo hariç çalışmada tek tek gözlemledim teşekkür ediyorum arkadaşlar