Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Wood Mobilya Logo Çalışması ve Uygulamaları

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
1328.jpg

1359.jpg

1434.jpg

1464.jpg

Benzer konular

vosken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logoyu sunmanız, logoyu bir adım daha öteye taşımış. Ben sunumunuzu beğendim, ama yeşilinizi beğenmedim, mobilya yazısını okutmuyor. arabanın üzerinde o logonun olduğunu düşünsek hızla geçse bence daha da okunmaz hale gelecek. Logo bence baya güzel ama yapraklarınız fazlalık gibi geldi, biraz meyve havası katıyor yaş halkalarınıza.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
logoyu sunmanız, logoyu bir adım daha öteye taşımış. Ben sunumunuzu beğendim, ama yeşilinizi beğenmedim, mobilya yazısını okutmuyor. arabanın üzerinde o logonun olduğunu düşünsek hızla geçse bence daha da okunmaz hale gelecek. Logo bence baya güzel ama yapraklarınız fazlalık gibi geldi, biraz meyve havası katıyor yaş halkalarınıza.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Çalışmamı sunum için rgb ye çevirince yeşilim o rengi aldı.
Özünde cmyk kodlarında da görüldüğü gibi standart yeşildir. (yeşilin standartı nasıl oluyosa artık :) )

Ürettiği mobilyaların ergonomikliğini simgelemek adına eklenmişti o yapraklar.
Yapraksız hali oldukça statik görünmekte.
Bence yapraklar logoya hoş bir hareket katıyor.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel bir çalışma olmuş Nur hanım elinize, emeğinize, aklınıza sağlık. :)

Standart bi cevap da yazayım sonra arkadaşına kıyak geçti demesinler: :D:D
Düşünce güzel fakat uygulamada sıkıntı var. :D:D:D:D:D:D:D:D

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel bir çalışma olmuş Nur hanım elinize, emeğinize, aklınıza sağlık. :)

Standart bi cevap da yazayım sonra arkadaşına kıyak geçti demesinler: :D:D
Düşünce güzel fakat uygulamada sıkıntı var. :D:D:D:D:D:D:D:D

Çok teşekkür ederim sayın martin78 :angel:

Sıkıntıları yazarsanız gelişmeme katkı sağlamış olursunuz :D

:rofl::rofl::rofl:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok teşekkür ederim sayın martin78 :angel:

Sıkıntıları yazarsanız gelişmeme katkı sağlamış olursunuz :D

:rofl::rofl::rofl:

Hangi birini yazayım ki çektiğim sıkıntılar o kadar çok ki... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Yeniden farklı bir iki çalışma daha yapın derim birkaç. (......... atıcı, ısrarla hedef şaşırtır :D)

fade

🌱Yeni Üye🌱
Logodaki espri hoş fakat bence dahada sadeleştirilmeye muhtaç bir logo. Mesela ağacın yaş çizgileri azaltılabilinir ya da temel olarak iki renk ile renklendirilebilinir. Bu iki seçeneğin dışında logoyu büyütebilirsiniz. Böylece çizgiler arasındaki mesafe de açılmış olur ve hem ayrıntılar ortaya çıkar hem de buna bağlı olarak logodaki karmaşa ortadan kalkabilir.
Renk seçimlerine değinecek olursak bence kullanılan renkler ikiye indirilmeli yahut ortadaki o harflerinin dış kısmında kullanılan turuncuya daha zıt bir renk veya daha zıt bir ton kullanılmalı.
Uygulamalara gelecek olursak... Logodan sonraki afiş çok amatör olmuş.. Logo'nun -tabiri caizse- ihtişamını boğuyor. Mağaza üzerindeki ışıklı tabela uygulaması iyi görünüyor fakat logoyla alakalı tavsiye ettiğim değişiklerden sonra daha iyi olacaktır.
Araç giydirme uygulamasında ise arka fonda 'gökyüzü ve bulutlar' teması kesinlikle olmamış. Bunun Yerine yine daha sade bir fon kullanılması şart diye düşünüyorum. Böylece firmaya ciddiyet ve kalite imajı yüklenmiş olacaktır. Tasarımlarda ve uygulamalarda uygun ve şık bir sadeliğe gidilmesi kaliteli bir iş için olmazsa olmazdır. Bunu her zaman göz önünde bulundurmalı. Teşekkürler.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Logodaki espri hoş fakat bence dahada sadeleştirilmeye muhtaç bir logo. Mesela ağacın yaş çizgileri azaltılabilinir ya da temel olarak iki renk ile renklendirilebilinir. Bu iki seçeneğin dışında logoyu büyütebilirsiniz. Böylece çizgiler arasındaki mesafe de açılmış olur ve hem ayrıntılar ortaya çıkar hem de buna bağlı olarak logodaki karmaşa ortadan kalkabilir.
Renk seçimlerine değinecek olursak bence kullanılan renkler ikiye indirilmeli yahut ortadaki o harflerinin dış kısmında kullanılan turuncuya daha zıt bir renk veya daha zıt bir ton kullanılmalı.
Uygulamalara gelecek olursak... Logodan sonraki afiş çok amatör olmuş.. Logo'nun -tabiri caizse- ihtişamını boğuyor. Mağaza üzerindeki ışıklı tabela uygulaması iyi görünüyor fakat logoyla alakalı tavsiye ettiğim değişiklerden sonra daha iyi olacaktır.
Araç giydirme uygulamasında ise arka fonda 'gökyüzü ve bulutlar' teması kesinlikle olmamış. Bunun Yerine yine daha sade bir fon kullanılması şart diye düşünüyorum. Böylece firmaya ciddiyet ve kalite imajı yüklenmiş olacaktır. Tasarımlarda ve uygulamalarda uygun ve şık bir sadeliğe gidilmesi kaliteli bir iş için olmazsa olmazdır. Bunu her zaman göz önünde bulundurmalı. Teşekkürler.

Eleştirileriniz için teşekkür ederim.
Sadece şunu belirtmek isterim, "O" harflerinde bulunan halkaların o kadar sık olması orada ağaç dokusunu oluşturabilmek içindi. Aralıkları açıldığında başka şeylere benzemeye başlıyordu.
Kıymetli Vesile Hocamın da katkısıyla bu şekilde olması gerektiğine karar vermiştik.
Bu çalışma benim okulda hazırladığım ilk kurumsal kimlik tasarımımdı.
Sunumu itibariyle yeni başlayan arkadaşlara örnek olur diye paylaşmak istedim...
Sizinde katkılarınızla konum daha yararlı bir hale geldi, tekrar teşekkürler :)

Son düzenleme: