Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

x4'te nesneyi sadece kenarından tutmak istiyorum

sendemi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
coreldraw x4'te boş bir kareyi sadece kenarından tutup sürüklemek istiyorum, yani ortadan tuttuğumda gelmesini istemiyorum 12 sürümünde ayarı vardı ama x4 bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim, çünkü herzaman elime takılıp duruyo :)

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Options (ctrl+j) /Document/General sekmelerini açın. Karşınıza çıkan pencerede iki tane kutucuk çıkacak. "Fill Open Curves" seçili olmasın.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
"fill open curves" ne işe yarıyor emin değilim ama sanırım arkadaşın istediği bu değil. Boş bir çizim misal karenin ortasına tıkladığınızda da seçiyor ve bunu istemiyorsanız (12 toolbarda vardı sonraki versiyonlarda elle ayarlamak gerekiyor) Tools/options/Workspace/Commands bölümüne gelin oradan "Tread As Filled"i (bulamazsanız dürbün resmine tıklayıp arayabilirsiniz) seçip iptal edin. Bu komutu sık sık kullanacaksanız Shortcut tan kısayol ekleyebilir veya menüyü toolbar a ekleyebilirsiniz...

sendemi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"fill open curves" ne işe yarıyor emin değilim ama sanırım arkadaşın istediği bu değil. Boş bir çizim misal karenin ortasına tıkladığınızda da seçiyor ve bunu istemiyorsanız (12 toolbarda vardı sonraki versiyonlarda elle ayarlamak gerekiyor) Tools/options/Workspace/Commands bölümüne gelin oradan "Tread As Filled"i (bulamazsanız dürbün resmine tıklayıp arayabilirsiniz) seçip iptal edin. Bu komutu sık sık kullanacaksanız Shortcut tan kısayol ekleyebilir veya menüyü toolbar a ekleyebilirsiniz...

''Tread As Filled'' dürbünden aramama rağmen yine bulamadım

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Özür dilerim "Treat As Filled"

sendemi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şimdi buldum çok ama çok teşekkür ederim.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Sorunun çözüldüğüne sevindim. Kolay gelsin...