Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

xaar 126 kafasorunu

behcetreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar mrb baskı yaparken folyoya kafalar sürttü 3 kafa calısıyo biri calısmıyo kafaya sovet bastım tıkalı degil ama baskıda hic boya atmıyo
yardımcı olurmusunuz.

ibosa

🌱Yeni Üye🌱
KardeŞ Sorunun Ne OlduĞunu Bİlİyorum Bazen Benİm BaŞimada Gelmİyor DeĞİl Boya Gelmeyen Kafalarin İyİce Havasini Al Bİraz Boyan Gİdecek Ama Hasta İyİleŞek İnŞallah

Hava Bas Derken Dİrek TÜplerİ AÇ Ve Tek Tek Al Havalarini Oda Olmadi Teknİk Servİsİne Bİldİr

Moderatör tarafında düzenlendi:

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kafanın altındaki filme bak duruyormu?

hıkmet1

🌱Yeni Üye🌱
ben sorunu sıze soyleyeyım ben 5 yıldır kullanıyorum ve servıscılıkte yapıyorum ayrıyeten ustekı kafaların basındakı vıdalı olan yerı acın ve sırıngayla havasını alın o da olmadı sonra sadece o kafanın volltajını yukseltın eger ondada sorun gıderılmıyorsa buda demektırkı kafaya gelen vede takılı olan kablodandır cunku 3 calısıpda bırı caısmıyorsa bundandır eger olmas oda olmadı bana yazın ben sıze yardımkı olabılırım ok gorusmek uzere hayırlı calısmalar arkadaslar

behcetreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben sorunu sıze soyleyeyım ben 5 yıldır kullanıyorum ve servıscılıkte yapıyorum ayrıyeten ustekı kafaların basındakı vıdalı olan yerı acın ve sırıngayla havasını alın o da olmadı sonra sadece o kafanın volltajını yukseltın eger ondada sorun gıderılmıyorsa buda demektırkı kafaya gelen vede takılı olan kablodandır cunku 3 calısıpda bırı caısmıyorsa bundandır eger olmas oda olmadı bana yazın ben sıze yardımkı olabılırım ok gorusmek uzere hayırlı calısmalar arkadaslar

kardes ben burdur /bucak'tayım bana yardımcı olurmusunuz özelden telnonu bildir görüselim

tahsinkaya

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.dunyachat.com
kafa altındaki plate düşmüş olabilir solvent bastığında eğil bir bak perde şeklindemi akıyor damla damlamı daha sonra kafa kart arasındaki flat kabloyu ve kafa adaptörünü kontrol et çapraz bağlantılar yaparak kafadanmı flat kablodanmı anlarsın diğerinin kablosunu ötekine tak anladın yani sen teknik servis arkadaş sürtmeyle voltaj ne alaka onuda anlamadım :)

behcetreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kafa altındaki plate düşmüş olabilir solvent bastığında eğil bir bak perde şeklindemi akıyor damla damlamı daha sonra kafa kart arasındaki flat kabloyu ve kafa adaptörünü kontrol et çapraz bağlantılar yaparak kafadanmı flat kablodanmı anlarsın diğerinin kablosunu ötekine tak anladın yani sen teknik servis arkadaş sürtmeyle voltaj ne alaka onuda anlamadım :)

ilgendiginiz icin sagol kafanı altındakı filim asar gömüş solvet bastıgımda perde
seklinde akmıyo kafayı yenı aldım artık herkeze kazası işler dilerim hayırlı işler

denea

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ancak kullanımı ve bakımı daha kolay makineler ttavsiye edebilirim

rüyam reklam

🌱Yeni Üye🌱
colortech boyasını nereden temin edebilirim

xaar 126 kafa kullanıyorum ama aldıgımdan beri siyah boyada hep sorun yasadım lutfen bana yardım edin bu kosede colortech dıgıtal baskı boyası tavsıye edılıyor . acaba nereden temın edebılırım

vehbisur

🌱Yeni Üye🌱
graphtech js310 126 xaar kafa

graphtech js310 126 8 xaar kafa kullanıyorum kafa testi attığım zaman testi atıp attığı yerde duruyor ama baskıyı yaptığı zaman sorun yok baskı bitimine bazen ortada duruyor baskının bitimine kadar başında durmam lazım bu konuda yardımcı olusanız sevinirim birde colorhtech boya nerden temin edebilirim. ilgi ve alakanız için tşkler

yardımsever

🌱Yeni Üye🌱
kafa ihtiyacın olursa haber ver yardımcı olurum xaar 126 ve 128 80pl