Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

xmxm

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık. Karakter tasarımları zorlu bir iştir. Ve en zor kısmı da kıyafet, zırh ve silahlandırma kısmı..

Dikkatimi çeken sadece gövde kısmındaki iç zincir ve sarkan zincir arasındaki fark oldu. kasıtlı yapıldıysa sorun yok ama alana uygulamak için deseni küçülttüysen sorun teşkil etmiş durumda.

Eksikleri zırh, silah ve ufakta olsa bir fon..

Tebrikler tekrardan.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel olmuş yaa :D emeğine sağlık arkadaşım

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Çalışmanızı ilk gördüğümde aklıma yüzüklerin efendisindeki Gimni (nasıl yazıldığını bilmiyorum) geldi.
Genel olarak güzel bir çalışma elinize sağlık
Gözüme bize göre sağda kalan koldaki pençeler sanki oraya ait değilmiş gibi göründü birde yine sağ koldaki zırhın pullarında çok fazla blur kullanılmış sanki görüntünün önünde sis varmış gibi hissettirdi bana.
Birde bıyıklarla sakallar arasında azda olsa bir dudak vs görünmesi gerekiyormuş gibi geldi. Belki sizin yaptığınız öyle hayal ettiğiniz için doğrudur.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok başarılı tebrikler :)
Yalnız feci kıskandım :D:D

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
Çalışmanızı ilk gördüğümde aklıma yüzüklerin efendisindeki Gimni (nasıl yazıldığını bilmiyorum) geldi.
Genel olarak güzel bir çalışma elinize sağlık
Gözüme bize göre sağda kalan koldaki pençeler sanki oraya ait değilmiş gibi göründü birde yine sağ koldaki zırhın pullarında çok fazla blur kullanılmış sanki görüntünün önünde sis varmış gibi hissettirdi bana.
Birde bıyıklarla sakallar arasında azda olsa bir dudak vs görünmesi gerekiyormuş gibi geldi. Belki sizin yaptığınız öyle hayal ettiğiniz için doğrudur.

Hislerime tercüman olmuş arkadaş...