Bir dergi için yaptığım reklam çalışması. Yorumlarınıza. :angel: 1. Çalışma: 2. Çalışma:
child_play ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 19 Mar 2009 Mesajlar 1,452 Tepkime puanı 73 10 Mar 2010 #1 Bir dergi için yaptığım reklam çalışması. Yorumlarınıza. :angel: 1. Çalışma: 2. Çalışma:
O onuruzun 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Tem 2011 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 16 Ağu 2011 #2 llondonun logo calısmasınıbanada verırımısın
E elamerve 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 6 Tem 2009 Mesajlar 40 Tepkime puanı 0 17 Ağu 2011 #3 iki çalışmada birbirinden güzel olmuş bence ama ikinci çalışmayı daha çok beğendim ellerinize sağlık
child_play ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 19 Mar 2009 Mesajlar 1,452 Tepkime puanı 73 26 Ağu 2011 #4 onuruzun' Alıntı: llondonun logo calısmasınıbanada verırımısın Genişletmek için tıkla ... BURADAN İNDİREBİLİRSİN. İYİ TASARIMLAR... elamerve' Alıntı: iki çalışmada birbirinden güzel olmuş bence ama ikinci çalışmayı daha çok beğendim ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz ve beğeniniz için teşekkür ederim, saygılar.
onuruzun' Alıntı: llondonun logo calısmasınıbanada verırımısın Genişletmek için tıkla ... BURADAN İNDİREBİLİRSİN. İYİ TASARIMLAR... elamerve' Alıntı: iki çalışmada birbirinden güzel olmuş bence ama ikinci çalışmayı daha çok beğendim ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz ve beğeniniz için teşekkür ederim, saygılar.