Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yabanci bir firma icin hazirladigim dergi tasarimlari...
slm çalışmaların çok güzl. bir kapakta kullandığın soyulmuş elma fotosu var onu mail atarsan sevinirim. birde Cuisine nin yazı karekterini söyleyebilirmisin
Herkese ilgisi ve yorumlari icin cok tesekkur ederim. Fakat indesign dosyasini tekrar paylasmaktansa sanirim kendinize ozgu bu calismalardan esinlenerek kendiniz bir kac birsey karalayabilirsiniz.
Eger herhangi bir sorunuz ya da paylasmak istediginiz birsey olursa lutfen buradan paylasin. Tesekkurler..
bana o değerli zamanınızı biraz ayırarak bir dergi hazırlayabilir misiniz.? özenmenize pek fazla gerek yok...sadece proje ödevim için kullanacağım kullanacağınız resim ve yazıları ben size vereceğim...şimdiden çok teşekkürler...yapacağınızı ümit ediyorum..
Konu eski ve yeni uplanmış görmeme sebep oldu birşey sormak istiyorum. Sadece indesign mi kullandınız? Photoshop veya herhangi bir grafik programi ile ortak mı tasarladınız.. Çoğu resim shoplanmış gölgelendirilmiş vs. Dergi içindeki resimleri kuruluş mu sağlamıştı? çok yaratıcı ve güzeller bu bir yetenek. Kendi yaptiğim kataloglar aklıma geldi