Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yapamıyorum!!

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhaba arkadaşlar..bir sorum olacaktı..
photoshopta bir foto düzenlemye çalışıyorum..yiğenimin fotosu..elinde bi gazete var..ancak ben gazetede görünen kısma kendi fotolarından birini koymak istiyorum ama beceremiyorum sanırım..fotoyu koymak istediğim yeri kesince sorun oluyor..ne yapmalıyım..

1- gazetede fotoyu koymak istediğim yeri nasıl keserim?buarada gazetenin foto eklenecek kısmı eğri pozisyonda.yamuk gibi..
2-kestim diyelim fotoyu nasıl ekleyecem yada yapıştıracam?
3-ölçüleri tutturabilirmiyim acaba?

sanırım bunlar cok basit işlemler ancak sabahtan beri bi sürü işle uğrstım..suan beynim durdu..:S:disappoint:

yardımcı olursanız sevinirim..

Son düzenleme:

Benzer konular

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
aslında dediğin gibi çok basit.. ama açıkçası sorunun ne olduğunu inan tam olarak anlayamadım.. eğer imkanın varsa gazeteyi ve fotografı yayınlayabilirmisin

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sorun basit ama anlatımı zor bir şey,

ccnyc

🌱Yeni Üye🌱
Pen tool ile gazeteyi seç sonra window menüsünden paths'i aç çıkan pencerede pen tool ile seçtiğin alanı görüceksin CTRL+mouse'un sol tusuna basarak pen ile seçtiğin alanı seçili hale getir ve sil. Daha sonra gazetenin yerine koymak istediğin fotoğrafı aç.Diğer resmin üzerine sürükle bırak yeni bi layer olarak gelicektir ana resme, layer seçili haldeyken CTRL+T(Transfom Selection)'ye bas ve gazetenin olduğu yere warp ile orantılı bi şekilde giydirmeye çalıs.

Anca bu kadar anlatabildim umarım yardımcı olabilmişimdir. Kolay gelsin

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Pen tool ile gazeteyi seç sonra window menüsünden paths'i aç çıkan pencerede pen tool ile seçtiğin alanı görüceksin CTRL+mouse'un sol tusuna basarak pen ile seçtiğin alanı seçili hale getir ve sil. Daha sonra gazetenin yerine koymak istediğin fotoğrafı aç.Diğer resmin üzerine sürükle bırak yeni bi layer olarak gelicektir ana resme, layer seçili haldeyken CTRL+T(Transfom Selection)'ye bas ve gazetenin olduğu yere warp ile orantılı bi şekilde giydirmeye çalıs.

Anca bu kadar anlatabildim umarım yardımcı olabilmişimdir. Kolay gelsin

ccnyc arkadaşımızın anlatımı aradığınız cevaptır.

ama açtığınız konunun başlığı konu ile alakalı olmalıdır.
lütfen kuralları okuyunuz.

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
cok saolun arkadaslar ilgilendiğiniz için....eyvallah ;)

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
kimber sanırım yoksun artık sitede.. :(

ama cok tesekkur ederim yine de..elimin altında sürekli bulunacak bi link oldu..ugrasmıssın..çok saol..tekrar aramıza dönsen :((

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
yapımı gerçekten çok basit ama burdan böyle anlatılması çok zor biraz açıklama yapabılırım ... resımini koyucagın yeri kesmene biçmene hiç gerek yok direk fotoğraflarını gazetenın oldugu resımın ustune uçur photoshopta... sonra gazetenın ölçülerine artık nasıl yapmak ıstıorsn ?kenarlarından küçülttüp koy gitsin... daha kapsamlı daha deyatlı bı açıklaması var tabıkıde....