Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yaptığım Bir Site

laz61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sa arkadaşlar bende kendi çapımda bir sınıf için site yapmaya çalıştım psd dosyası hazırdı sadece bir kaç düzenleme yaptım :smile:
scaled.php

Yorumlarını Bekliyorum...

Benzer konular

laz61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Düzelttim gözüküyor

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sitem.jpg

Biraz daha özgün çalışmalar denemenizi tavsiye ederim...Kolay gelsin.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

" psd dosyası hazırdı sadece bir kaç düzenleme yaptım "

Kötü demedim; ama zaten bahsetdiginiz gibi hazır olan bir şey üzerinde değişiklikler yapmak editlemek oluyor.Eğer kendinizi geliştirmek istiyorsanız daha özgün ve farklı çalışmalar çıkartmalısınız...bu konuda biraz araştırma ve inceleme yapmanızı öneririm.Yine de birşeyler yapmaya çalışmanız güzel, kolay gelsin...

İyi çalışmalar.

Rıdvan KAYAHAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.erkaytasarim.com
Öncelikle selamlar.
Blueden arkadaşıma icten duygularımla katılıyor olayı sezimleme ve betimlemesi konusunda kendisini tebrik ediyorum.
Size karşı yıpratıcı bir yorumda bulunuyor olmak istemem ancak üzülerek şunu ifade etmek istiyorumki zaten editlenmiş bir psd dosyası olan çalışmanı cok cokda başarılı bi çalışma olmamış dorusunu isterseniz.
Demem oki hırs azim gayret sabır ve metanet ile uraşılarak emek wererek çalıişmalarını bu yönde yönlendirirsen aktif çalışmalar yapacağından eminim.
Forumdaki sana olumsuz gibi gözüküyor olan yorumlarda kötü etkilenme sakın.Ümid ediyorum bu çalışmalarının ardından daha güzel etkileyici ileriye dönük olarakda profesyonel çalışmalar çıkarabilirsin.
Başarılar.
Saygılar...

laz61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız için teşekkürler kendimi daha da geliştirmeye çalışacağım...

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşların da dediği gibi, daha özgün işler çıkarmalısın. Hazır bir psd'yi alıp, üzerinde bir iki oynayıp, yorum beklemen sana bir faydası olmayacağı gibi, bize de zaman kaybıdır. Eğer görünüş olarak bu tarz bir site hoşuna gidecekse, bunu baştan aşağı senin yapman gerekir. tasarımını kendin yapman seni daha çok geliştirecektir, bize de yorum yapacak bir iş çıkacaktır.

Bir de Türkçe karakterler ve imla sorunların (fazlasıyla) var. Yeni yapacağın sitede bunlara da dikkat etmen dileğiyle...

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
arkadaşlara katılıyorum hazır kullanmak yerine kendi tasarımını katarsan daha güzel anlatabilirsin konuyla ilgili objeler olsun animasyonlar sayfa bilgileri senden çıkması daha iyi olacaktır bence böyle oolması biraz hazırcılık oluyor :S buraya kendi tasarıımını yapıp koyarsan hem eksiklerini daha kolay öğrenirsin hemde senin için bir deneyim olur kolay gelsin ;)

laz61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben daha 8.sınıfa gidiyorum ve istediğim meslek grafikerlik.Tmm başlıcam kendi kafama göre özgün siteler yapmaya inş.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çaLışma Güzel Menü üzerinde biraz daha çalışılmalı

Neresi güzel anlayamadım ?:nerd:
Çalışma arkadaşa ait değil, editleme...Ona göre değerlendirmenizde fayda var.

Kolay gelsin...

darkfiravun

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.10lineweb.com
Bir 8. sınıf öğrencisi için eleştiriler oldukça sert. Biraz daha yol gösterici olunabilir, kırıcı değil yapıcı olalım. Saygılarımla...

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
8.sınıfa gidiyormuş gerçekten küçük uğraşması bile güzel ,yaşıtları başka şeylerle uğrsıyor bu genç arkadaş bunla ,sen yılma gayret et ay çok hoşuma gitti ,,
ama sen genede kendi çalışmalarını düzenle önce editleyebilirsin programı kullanmayı öğrenmek adına bir çok fotografı ancak belli bir süre sonra kendi özgün tasarımlar yapmayı dene

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir 8. sınıf öğrencisi için eleştiriler oldukça sert. Biraz daha yol gösterici olunabilir, kırıcı değil yapıcı olalım. Saygılarımla...

Haklısınız, daha küçük ve birşeyler yapmaya çalışması çok güzel.
Ama yanlış bir kurgu üzerine giderse, hep o yanlışları ile gider...ve daha da ileriye gidemez.Fakat kötü de olsa özgün çalışmalar denerse, inanın o kendisi için kazanç olacaktır ;)ki yapılan yorumlarda kırıcı değil, yapıcı yönde oldugunu düşünüyorum...Mesela siz böyle bir yorumda bulunmak yerine, arkadaşa neler yapmalı şeklinde YAPICI bir yorumda bulunmayı tercih edebilirdiniz ;)

laz61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız için teşekkürler,en çok istediğim meslek grafikerlik ve web tasarım ama bir site için psd dosyası ne yazıkki hazırlayamıyorum :S Photoshop u orta derecede nerdeyse biliyorum kendi çapımda yaptığım resimler falan var ama site için photoshop ta çok kötüyüm o yüzden kendime özgü çalışmalar yapamıyorum :(
(editleri düzenleyerek photoshop'u kavramaya çalışıyorum)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumlarınız için teşekkürler,en çok istediğim meslek grafikerlik ve web tasarım ama bir site için psd dosyası ne yazıkki hazırlayamıyorum :S Photoshop u orta derecede nerdeyse biliyorum kendi çapımda yaptığım resimler falan var ama site için photoshop ta çok kötüyüm o yüzden kendime özgü çalışmalar yapamıyorum :(
(editleri düzenleyerek photoshop'u kavramaya çalışıyorum)

O zaman bu topik size yardımcı olacaktır ;)

Photoshop Dersleri

laz61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yardım için teşekkürler
Saygılarımla...