Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yaptıgım çalışmayı kayıt etmeden kapatım

sepultura6

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba arkadaşalr freehanda da yaptıgım çalışmayı kayıt etmeden kapatım baya uraşmıştım çok uzun onu bulma imkanım varmı sistemde vs. yardımcı olursanız sevınırım

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eğer kaydetmeden kapattıysanız geri dönüşü yok. Sadece şunu deneyebilirsiniz sanmam olacağını ama file menüsünden open recent diye bir seçenek var orada çalışmanızın ismi görünüyorsu seçip bir deneyin.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Eğer kaydetmeden kapattıysanız geri dönüşü yok. Sadece şunu deneyebilirsiniz sanmam olacağını ama file menüsünden open recent diye bir seçenek var orada çalışmanızın ismi görünüyorsu seçip bir deneyin.

Kaydedilmediğine göre o da görünmez sanırım..

TMP klasörlerinde, dosya tarih/saatine göre araştırma yapmakta fayda olabilir..

Bir kaç dosya, kopyalanıp, uzantısı değiştirilip denenebilir.. Ama, FH'yi çalıştırmadan yapmak gerekir sanırım..

Aralıklarla kayıt yapmamak çok büyük bir hata maalesef.. :(

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kaydedilmediğine göre o da görünmez sanırım..

TMP klasörlerinde, dosya tarih/saatine göre araştırma yapmakta fayda olabilir..

Bir kaç dosya, kopyalanıp, uzantısı değiştirilip denenebilir.. Ama, FH'yi çalıştırmadan yapmak gerekir sanırım..

Aralıklarla kayıt yapmamak çok büyük bir hata maalesef.. :(

Doğru diyorsun ama umut fakirin ekmeği mantığı ile söyledim elden başka çare gelmez. :)

reyhans

🌱Yeni Üye🌱
yazık ki freehand'in o beğenmediğimiz wordde bile olan "otomatik kurtarma" gibi bi olayı yok. üzgünüm ama çok sinir bozucu olsada yeniden aynı iş için pamuk elleriniz klavye ve fareyle buluşmak zorunda :)

sepultura6

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende aynılarını denedim ama olmamıştı herhalde başka yöntem yok baştan yapıcaz ilginiz için teşekürler arkadaşlar

labell grafik

🌱Yeni Üye🌱
başlat menüsündee alt taraftaa kayıtlı kalıyoo e son yaptıgın işlerr saha önceen kaydı varsa tabii kaldıgı yerden devam ediyooo bilgin olsunn benmde basıma geldiii .. yada d sürücüsünden temp dosyalarına bak orda mutlaka kalıyoo.. kolay gelsin..