Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardımcı Bayan Grafiker (İstanbul/Yenibosna)

outatime

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kuyumculuk sektörü ile çalışan ajansımıza yardımcı bayan grafiker aranıyor.

Photoshop (orta düzey)
Corel (başlangıç)

info@karegrup.net

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

duru3479

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cv mi yolladım size ilgilenirseniz çok sevinirim .. kursu bitirdim fakat iş deneyimim yok henüz
dolayısıyla bu işe ihtiyacım var.. Sema YILDIRIM

outatime

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlan Günceldir. İlgilenen Arkadaşların Cv Göndermeleri Gerekmektedir.

duru3479

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sema yıldırım ben bağcılarda oturuyorum bu programlar üzerine kurs eğitimi aldım henüz iş deneyimim yok ama ...bu nedenle işin tam anlamı ile öğrenebileceğim bir yer arıyorum..ilgilenirseniz cv yollayabilirim

seynep

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlan hala güncel mi acaba?sefaköyde oturuyorum cvmi yollamak ısterim.Photoshop ve corel i iyi biliyorum.
saygılarımla

a.y.s.e

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben zeytinburnunda oturuyorum grafik tasarım mezunu olmak üzereyim stajımı kuyumculuk sektörüyle çalışan bir grafik ajansında yaptım ilgilenirseniz sevinirim.

tansu.

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar karltada oturuyorum. Photoshopu ileri derecede biliyorum. Coreli başlangıc aşamasındayım öğrenimini. Free hand programnını ileri derecede biliyorum. Kendime staj yeri arıyorm.İlgilenirseniz cevap atabilrmisiniz. Teşekkürler.

elendis

🌱Yeni Üye🌱
merhaba. halen grafik tasarım kursuna devam etmekteyim acilen çalışmaya başlamam gerekli.cvmi gönderdim bilginize.