Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

YARDIMCI GRAFİKER ARAYANLAR - İstanbul

Ramazan Korkmaz

🌱Yeni Üye🌱
YARDIMCI GRAFİKER ARAYANLAR

Aranan Şehir: İstanbul

Okulunuz: Bilgisayar Programlama ve Teknolojisi 2 Yıllık Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Bartın M.Y.O

Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Tasarım yapma konusunda bir sıkıntım yok. Tasarım yaparken
Biraz daha fazla düşünüp daha güzel ve farklı tasarımlar yapmayı tercih ederim. İşini severek yapan ve aldığı işi sonuna kadar Takip edip en güzel şekilde karşı tarafında beğenisini kazanarak Yapmaktayım. Yaşımın gereği işe başlama aşamasında YARDIMCI GRAFİKER olarak başlamayı tercih Ediyorum. Öğreneceğim çok şey var.

Bildiğim Programlar Photoshop CS5 İndesing CS5 CorelDraw X5 Dreamweaver CS5 Freehand MX
birazda flash bilgim var başlangıç seviyesinde.

E-posta: ramazan.korkmaz.rk@hotmail.com

Telefon: 0537 598 62 30

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

Ramazan Korkmaz

🌱Yeni Üye🌱
Yardımcı Grafiker Arayanlar Anadolu Yakası (Uzun Dönemli) - İstanbul

Yardımcı Grafiker Arayanlar Anadolu Yakası (Uzun Dönemli)

Aranan Şehir: İstanbul

Okulunuz:

Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Ajans olması umuduyla yardımcı grafiker olarak iş arıyorum.Şunu en baştan söyleyeyim ben güzel sanatlar bitirmedim.Bilgisayar teknolojileri ve programlama bitirdim 2 yıllık üniversite.Tasarıma olan ilgimi maalesef üniversite bittikten sonra fark ettim.Ama şunuda belirtmek isterim tasarım yapmak için güzel sanatlar bitirmeye gerek yoktur o sadece yardım eder.İnsan çok çalışarak ve farklı düşünerekte kendini geliştirebilir.Yanlış anlaşılmasın zamanım olsada keşke güzel sanatlarda okuyabilseydim.Belkide ileriki zamanlarda olabilir.Benim zevk alarak zamanın nasıl geçtiğini bilmeyerek ve mutluluk duyarak yaptığım tek iş tasarım.İnsan gerçekten bu dünyada mutluluk duyduğu işi yapmalı ve bende bu işi yapmak istiyorum.Eğlenceli ve kolay kolay üzülmeyen bir insanım.İşini eğlenceli bir ortamda severek ve isteyerek yeni bilgiler katarak yapmak isteyen bir yardımcı grafik er arıyorsanız ulaşınız. Herkese iyi günler.

Photoshop CS5 İndesing CS5 CorelDraw X5
İYİ İYİ İYİ

Dreamweaver CS5 Adobe Flash Professional CS5
ORTA BAŞLANGIÇ

Ve çeşitli 3 d ve banner programlarını kullanabiliyorum.

E-posta: ramazan.korkmaz.rk@hotmail.com

Telefon: 0537 598 62 30

salaha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
esenyurt bölgesi uygunsa görüşelim.
ONCÜ COPYCENTER Doğan Araslı Bulvarı Eminoğlu Plaza No:94 (Yapı Kredi Bankası VE Halkbankasının Bitişiği Esenyurt- İstanbul
Tel:0 212 620 34 01 - 0 532 712 09 39 oncucopy@yahoo.com
Yetkili
İsmail Kulaksız