Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardımlarınıza ihtiyacım var :(

lusy90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar uzun zamandır cok sıkıntı cekıorum
Program acısından hiç bir sıkıntım yok ama tasarım yaparken cok zorluk cekıorum bi işi cıkartana kadar cok zorluk cekıorum bu sorunumu nasıl duzeltebılırm kendımı nasıl geliştirebilirm Yardımlarınız iicın sımdıden teeşekkur ederım :(

Benzer konular

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Her şey tecrübeyle hallolur, üzülecek bir husus değil bu. Bende bu işe ilk başladığımda nasıl yaparım, nasıl yerleştiririm diye düşünüp tasarım üzerinde uzunca çalışıp yorulurdum, ancak şu anda çoğu sektörün işini daha önce yaptığım için, elime bir iş geldiğinde daha önce yaptığım işlerde neler kullandığım geliyor aklıma ve bu yeni iş için nasıl bir harman yapabilirim diye kafamda zaten birşeyler canlanıveriyor. O yüzden yaparken o kadar bunalmıyorum, belkide tasarımın tamamlanma süreci eskiye göre çokda kısalmıyor ama işe alıştığım için yorulmuyorum.

Bu aynı beden işçisinin vücüt yapısı yaptığı işe alışana kadar ağrıması gibi, alıştıktan sonra ağır işler o kadarda yormuyor.

Bunlar benim deneyimleyip size aktarmak istediğim tecrübelerim.. Yaniher şeyi zamana bırakmak lazım, en önemlisi o hevesin hiç bir zaman gitmemesi, işte o giderse bu dediğim süreçler gerçekleşmez ve işler gittikçe zorlaşır. Zaten heves yoksa işi yapmamak en iyisi.

lusy90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hırs var heyecan var zevk var ama tasarımda cok zorlanıorum ısde :S yasım 17 sızce bu meslege erken atanmam dogrumudur.Gıne iiş cıkartabılıorum az ondan az bundan diyerekden tabı ama ne bılıym bi işe girdigimde 1 ay cok iyi gidiorum pat bi ceplı dosya vs vs klasör gelıo daha önce yapamadgm ıcn yapamıorum vucud sıcaklıgım artıo :S bu konuda yardımcı olabılırmsn kardesım.

Rumble

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende 16 yaşındayım gelecekte grafiker olacam bu yaşta buraları takip ediyorum :) Herşeyi merak edecen bakacan inceleyecen,bol bol kitap oku animasyon ve çizgi film izle hayal güçün gelişsin :) Mesela ben dışarda dolaşırken gördügüm her logoyu ve sözü aklımda tutarım ilerde lazım olabilir die :)

lusy90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Takıp etmek cok önemlı gerçekten.