Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yargıç Turpin İllüstrasyon çizimim

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba arkadaşlar..
_bow__revamp_by_Dumnezeu.gif

Yeni çizimim için kurbanım Yargıç Turpin :blush:
kısmen photoshop cs, cs3 ve cç2 de ordan oraya taşıyarak çizdim yargıçı. çok beğendiğim bir oyuncudur. ama şimdi dersiniz yüzü gözü pek flu olmuş diye :utann: tabletsiz çizdim. mouse ile bu kadar yapabildim.
Spilt_Coffee_by_de_Mote.gif

en yakın zamanda tabletimi tamir edip yeniden el atacağım bu çizimime.. yüzünden çok ceketi için uğraştım. hatta düşündüm yüzünü silsemmi 'yargıç Turpin'in ceketi' diye mi sergilesem diye :giggle:
yorumlarınızla desteklerseniz toparlamalar yaparım. Ama yok bizene ya naparsan yap derseniz başımı eğer melül melül işime dönerim :utann: (pek bir küçük emrahımsı olduğumun farkındayım :giggle: )

Saygılarımla
_bow_2_rvmp_by_bad_blood.gif

yargic2.jpg

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
mausla bu ancak bu kadar olur dıyorsun ama mausla yapmak gercekten emek isidir sen iini baya yabana atmıssın dogru ıfadeler bırax soluk duruyo yuzunde bıl solmusluk var ama bence ıfadelerı ve hatlarını bıraz daha keskın yapsaydın tablete bıle gerek kalmayacak emegıne saglık

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
ceket güzel :D eline sağlık

Çok teşekkür ederim :giggle:

mausla bu ancak bu kadar olur dıyorsun ama mausla yapmak gercekten emek isidir sen iini baya yabana atmıssın dogru ıfadeler bırax soluk duruyo yuzunde bıl solmusluk var ama bence ıfadelerı ve hatlarını bıraz daha keskın yapsaydın tablete bıle gerek kalmayacak emegıne saglık

Rüzgar ALPASLAN çok teşekkür ederim yorumunuz için :) gerçekten zorlandım. ama mouse hakimiyeti kurabiliyor insan böylelikle. arada yapmak gerek :angel:
yüzde gerçekten keskinlik sorunum var.. onu da düzelteceğim.. ama zaten Yargıçın suratı soluktur :) o çok pis soluk cansız bir adam :giggle:
canlı yapsam özelliği kalmazdı :)
Çok teşekkür ederim :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Canım ellerine sağlık,gayet güzel olmuş aşamalarını paylaşmıştın benimle,çalışmanın bitmiş halini burada görmek çok güzel:) Genel itibariyle zaten güzel bir çalışma ama en çok ceketin yaka kısımlarını beğendim oldukça gerçekçi duruyor.Emeğine sağlık.

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Canım ellerine sağlık,gayet güzel olmuş aşamalarını paylaşmıştın benimle,çalışmanın bitmiş halini burada görmek çok güzel:) Genel itibariyle zaten güzel bir çalışma ama en çok ceketin yaka kısımlarını beğendim oldukça gerçekçi duruyor.Emeğine sağlık.

Teşekkür ederim ilknurcum :angel:
ben de en çok ceketin yakalarını beğendim :giggle: ilk orayı çizmeye başladım çünkü :rofl:
beğenmene sevindim canım :blush:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık yorgunella çalışman yine güzel olmuş bu arada ben senin imzanı çok beğeniyorum:D:D

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel olmuş yorgunella.. Ancak gömleğinin üzerindeki kırmızı desenlerin ışık yoğunluğu heryerde aynı olduğu için göze çok batıyorlar.. Gömleğin üzerine gölge vuran yerlerde kırmızı desenler daha koyu olursa daha iyi görünürler kanısındayım.. Bir de Yüzü kıyafetine oranla daha detaysız duruyor.. Bunlar haricinde güzel..

Eline sağlık..

Tunc Kayhan

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle eline sağlık çok güzel bir çalışma bence ki mouse la adımı yazmakta bile zorlanırım.

Diyebileği Imperatore34 ün de dediği gibi kırmızı desenleri ve yüzü belki biraz koyulaştırabilirsin. Ceket ve boyun bağında ışığı çok güzel kullanmışsın zaten. Ele, parmak aralarını ve kemik çıkıntılarını göstermek için biraz gölge verebilirsin. Aynı şekilde yeleğe ve yüze de saçların altına ve bildiğin yerlere ve yüzün soluna biraz gölgelendirme yapabilirsin ki sanırım "burn tool" rahat bir seçim olur bunlar için.

Nacizane fikirlerdir bunlar ki adını yaz desem zor yazarım dediğim gibi :)
Tekrar eline sağlık.

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
eline sağlık yorgunella çalışman yine güzel olmuş bu arada ben senin imzanı çok beğeniyorum:D:D

Çok teşekkür ederim aslı :)

Güzel olmuş yorgunella.. Ancak gömleğinin üzerindeki kırmızı desenlerin ışık yoğunluğu heryerde aynı olduğu için göze çok batıyorlar.. Gömleğin üzerine gölge vuran yerlerde kırmızı desenler daha koyu olursa daha iyi görünürler kanısındayım.. Bir de Yüzü kıyafetine oranla daha detaysız duruyor.. Bunlar haricinde güzel..

Eline sağlık..

Imperatore haklısınız yeleğinde fazla uğraşmadım ve yüzünde de :utann: ama söylediğiniz kısımlarda düzenlemeleri yapıp tekrar yükleyeceğim :angel:
yorumunuz için çok teşekkür ederim ..

Öncelikle eline sağlık çok güzel bir çalışma bence ki mouse la adımı yazmakta bile zorlanırım.

Diyebileği Imperatore34 ün de dediği gibi kırmızı desenleri ve yüzü belki biraz koyulaştırabilirsin. Ceket ve boyun bağında ışığı çok güzel kullanmışsın zaten. Ele, parmak aralarını ve kemik çıkıntılarını göstermek için biraz gölge verebilirsin. Aynı şekilde yeleğe ve yüze de saçların altına ve bildiğin yerlere ve yüzün soluna biraz gölgelendirme yapabilirsin ki sanırım "burn tool" rahat bir seçim olur bunlar için.

Nacizane fikirlerdir bunlar ki adını yaz desem zor yazarım dediğim gibi :)
Tekrar eline sağlık.

Tunc Kayhan önenileriniz için teşekkür ederim. Dikkate alacağım :)
Yorumunuz için de çok teşekkür ederim..

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar yazılması gereken şeyleri zaten yazmış...Ekstra olarak birkaç ekleme yapmak istedim;

Karşıdan bakıldığında kurbanın sol omuzunda çok rahatsız edici anatomik bir bozukluk var, sanki biri onu soldan tutmuşta çekmiş gibi..Görsel üzerinde işaretledim.

Solda sizin yaptığınız var, sağda da olması gereken sanırım.

97469021.jpg

İllüstrasyonları belkide en etkili kılan şey canlı varlıkların saç ve ten dokusudur...Saçları özenle yapabilirsiniz ve ten dokusunuda , geçenlerde elimize bununla ilgili güzel bir döküman geçmişti, belki gördünüz belki görmediniz, ancak yinede paylaşayım...Konuya uğrayan diğer arkadaşlarada faydası olur.Deyim yerindeyse saçı tel tel işlemek korkunç farklılıklar oluşturuyor, hazır saç brushları(tek tel saç) üzerinde gerekli ayarları yaparak gayet başarılı saç telleri oluşturabilirsiniz.

addingdetailtoskinpsbyc.jpg

addingdetailtoskinpsbycg.jpg

En kısa zamanda bunun çevirisini yapmaya çalışacam...

Göz içlerinede dikkat edelim...Bukadar etkileyici bir yüz ifadesine yakışan etkileyici gözler görmek isterim.

Tebrik eder, iyi çalışmalar dilerim...

Saygılar.

Son düzenleme:

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel olmuş fakat adamın kaşlarını ya da dudağını falan daha daha keskin yapmalıydın:)bence.çünkü soluk duruyor

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşlar yazılması gereken şeyleri zaten yazmış...Ekstra olarak birkaç ekleme yapmak istedim;

Karşıdan bakıldığında kurbanın sol omuzunda çok rahatsız edici anatomik bir bozukluk var, sanki biri onu soldan tutmuşta çekmiş gibi..Görsel üzerinde işaretledim.

Solda sizin yaptığınız var, sağda da olması gereken sanırım.

97469021.jpg

İllüstrasyonları belkide en etkili kılan şey canlı varlıkların saç ve ten dokusudur...Saçları özenle yapabilirsiniz ve ten dokusunuda , geçenlerde elimize bununla ilgili güzel bir döküman geçmişti, belki gördünüz belki görmediniz, ancak yinede paylaşayım...Konuya uğrayan diğer arkadaşlarada faydası olur.Deyim yerindeyse saçı tel tel işlemek korkunç farklılıklar oluşturuyor, hazır saç brushları(tek tel saç) üzerinde gerekli ayarları yaparak gayet başarılı saç telleri oluşturabilirsiniz.

addingdetailtoskinpsbyc.jpg

addingdetailtoskinpsbycg.jpg

En kısa zamanda bunun çevirisini yapmaya çalışacam...

Göz içlerinede dikkat edelim...Bukadar etkileyici bir yüz ifadesine yakışan etkileyici gözler görmek isterim.

Tebrik eder, iyi çalışmalar dilerim...

Saygılar.

Uzun yorumunuz için teşekkür ederim YoSa...
Ancak o paylaşımı ben yapmıştım zaten ;)
tekniklerini de biliyorum. isterseniz ben de türkçe anlatımını kendi çalışmam üstünde yapabilirim. ama ilk evresindeki ilk tüğü çizmek için tablet olması gerekli.. ve ben çizimimin başında not düştüm zaten tabletimin bozuk olduğuna ve mouse ile çizdiğime dair..
hazır saç teli konusuna gelince.. çizimlerimin hiçbirinde hazır brush kullanmam ben. tüm brushlarım kendi yapımımdır. hazır kullanılan brushların bana hiçbir faydası olmadığını düşünüyorum..
sol omuz konusunda haklısınız. tamamen dikkatsizlik yapmışım.. işaretlediğiniz için de teşekkür ederim..
Saygılar..

çok güzel olmuş fakat adamın kaşlarını ya da dudağını falan daha daha keskin yapmalıydın:)bence.çünkü soluk duruyor

Öneriniz için teşekkür ederim sss.ibel...