Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yazı yapıştırma

gency

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba corel de dışardan bir programdan kopyalanmış yazıları yapıştırdığında CTRL-V yapar yapmaz küçük bir pencere geliyordu. Orada Ne şekilde kopyalayacağını belirliyor bu durumda tekrar metin ayarları ile uğraşmıyorduk. Sanırım birdaha göstermeye tıklamışım o pencere gelmiyor. tekrar nasıl gelir o pencere bilen arkadarlar yardım edebilir mi?

Benzer konular

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
CorelDraw da özel kısyolunuz yok ise ( kendinize özel ayarladığınız kısya yol tuşları vs. )
coreldraw ilk açılışta F8 ile fabrika ayarlarına alıp bu sorunu bu şekilde çözebilirsiniz.

Merhaba corel de dışardan bir programdan kopyalanmış yazıları yapıştırdığında CTRL-V yapar yapmaz küçük bir pencere geliyordu. Orada Ne şekilde kopyalayacağını belirliyor bu durumda tekrar metin ayarları ile uğraşmıyorduk. Sanırım birdaha göstermeye tıklamışım o pencere gelmiyor. tekrar nasıl gelir o pencere bilen arkadarlar yardım edebilir mi?

gency

🏅Acemi Tasarımcı🏅
söylediğinizde bir seçenek ama birçok kısayol vs yaptım hepsi sıfırlanır bu şekilde.

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
:) Tools/Options/ Workspace / Warnings seçeneğinden Pasting and importing Text seçeneğini seçip okleyledikten sonra istemiş olduğunuz pencere gelecek ;)
bu arada başka yerlere bakıp kopya çekmedim kendim buldum :)

söylediğinizde bir seçenek ama birçok kısayol vs yaptım hepsi sıfırlanır bu şekilde.

gency

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kopyaladığım yazı yapıştırmak istediğim yerdeki özellikleri alıyor istediğimde buydu fakat pencere açılmıyor :) ama gerekte kalmadı pencereye. bende baya bi kurcalamıştım ama bir türlü bulamamışdım. çok teşekkür ederim...

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
yapmak istediğiniz tam olarak ne?
word ten CorelDraw a almak mı ?

kopyaladığım yazı yapıştırmak istediğim yerdeki özellikleri alıyor istediğimde buydu fakat pencere açılmıyor :) ama gerekte kalmadı pencereye. bende baya bi kurcalamıştım ama bir türlü bulamamışdım. çok teşekkür ederim...

gency

🏅Acemi Tasarımcı🏅
müşterinin gönderdiği dosyalardan bazı yazıları alıp çalışma sayfamdaki yere parça parça yapıştırıyorum. yazı boyutu fontu sonradan düzeltiyordum bundan sonra sıkıntı kalmadı tekrar saol