Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yazıcım tram çıkarmıyor

HayaLiko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba işyerimize Hp2015 model yeni bir yazıcı aldık yanlız 112 gr. aydıngere bozuk çıkarıyor çizilen işi. ayrıca % 10 görmek istedigim tramı % 40 yapıp cıkarmazsam aydıngeri tram görünmüyor ne yapmam gerekir? bunun bir çözümü varmıdır 92 gr. aydınger kullanmak zorunda kalıyorum. yeni bir yazıcımı almam gerekli eğer öyleyse hangi marka hangi modeli almalıyım ? ve birde yeni bir tarayıcı alacağım kaliteli birşey olsun istiyoruz teşekkürler.

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba Hp Hakkında Pek Fazla Bilgim yok ama ben iş yerimde xerox kullanıyorum gayet memnunum bu tür sorunlarla hiç karşılaşmıyorum kullanımı ve ayarları çok kolay...

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
slm

1) Baskıda renk degerı olarak :
C:100
M:100
Y:100
K:80
olarak ayarlayıp cıktı almayı dene.

2) Malzemen rutubet almış olabilir. Yeni malzeme kullan.

Yeni yazıcı veya tarayıcı almak istersen CANON - EPSON - XEROX modellerinden seçmeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tramlar kağıtta normal çıkıyormu. Aydınger 115 gr. kalın 80 - 90 gr. kullan bana göre. Yazıcı yeni ise kağıda çıktı alarak teknik servis iste. İzah et durumunu matbaada kullanacağız vs. tramların iyi olması lazım. Yeni yazıcıların ilk tonerleri demo zaten.

HayaLiko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazıcı yeni 2 aylık tonerde 2. toner arkadaşlar kağıttada % 50 yada 40 yapmazsan değeri tram çıkmıyor eski kötü yazıcım %10 bile çıkarıyordu bilgisayarcıda çare bulamadı. zaten 92 gr. kullanıyorum ama 112. de kullanmak istiyorum 2. renkli oturtmalı işlerde kalın ince aydınger pek iyi olmuyor.

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
özellikle hp de aydıngere alırken sorun var lafını bitirmeden aydıngere dediğiniz gibi servis garanti kabul etmiyorlar aydıngere almayın aydınger kullanmayn diyorlar:S aynı yazıcıdan bizde yeni aldın hp2015 tram sorunu yok ama bende de dağıtma sorunu var fırınlamıyor sanki aydıngeri.. Çok hızlı çıkış alıyor ben bundan olabilir diyorum

HayaLiko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
servis aynen aydıngere çıkarmıyorsa yapabileceğimiz birşey yok dedi ve gönderdi.. neyse arkadaşlar teşekkürler yardımlarınız için.

edareklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
drumları kontrol edin,benimde vardı sildim düzeldi