Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yazılım firması logo çalışmam. insectline sowtware

Y4s

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
erkanmedia.com
insectline.png

Yazılım firmasına yapmış olduğum logo çalışması. Eleştirilerinizi bekliyorum. Bu arada yeni yılınız kutlu olsun şimdiden :party:

yavuzelili

🌱Yeni Üye🌱
s.a ben yeniyim bu meslekte ama bu anladığım kadarıyla bilgisayar yazılım logosu olacaksa aslan kaplan güzel düşünce ama bence daha grafiksel bi çalışma yapsaydın daha güzel olurdu yani aslan biraz ne bilim parfüm logosu gibi olmuş

Y4s

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
erkanmedia.com
Aleyküm selam. Logoyu kaplanlı ve mavi yaptım. Mavi (ve tonları); kurumsallığı, kaplan; gücü temsil eder. Köklü bi' firma olduğu için bu ikisini birleştirmek istedim.

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence bir yazılım firması için daha farklı bir logo tasarlanabilirdi. Bir de şu dikkatimi çekti, firma ne kadar köklü de olsa firma adının anlamına göre birşey yapılmalıdır.

İnsect Line, böcek hattı gibi bir anlama sahip. Bu durumda kaplan orada yersiz olmuş diyorum. Kolay gelsin...

ccaassppeerr

🌱Yeni Üye🌱
ben bu meslekte yenyım daha meslek 3 sınıfa fıdıyorum ama yazılım sırketı ıcın guzel olmus:)

ccaassppeerr

🌱Yeni Üye🌱
s.a. yes bana msn adresını werırmısın ben de bılısım bolumundeyım fıkır almak yada calısmalrımı paylaşmak ısterım ;)