Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eline sağlık tam bir cengiz işi olmuş yalnız slogandaki "...benimde..." yanlış olmuş "...benim de..." olması gerekir(!) Bir de üst kısımdaki konuyla alakası olmayan metni neden o derece büyük tuttun? :S Bana gereksiz geldi :S
neden çalışmalarında hep ''typo'', ''typography'' yazılarını ve traditional typography hakkındaki metni kullanıyorsun? çalışmana gelince, fikir çok güzel, yalnız oturan kızla palyaçonun renkleri uyumsuz geldi bana.
eline sağlık tam bir cengiz işi olmuş yalnız slogandaki "...benimde..." yanlış olmuş "...benim de..." olması gerekir(!) Bir de üst kısımdaki konuyla alakası olmayan metni neden o derece büyük tuttun? :S Bana gereksiz geldi :S
konuyla alakasız değil aslında yukarıdaki metim tipo ile ilgili bilgiler var... ayrıca konuyla ilgili ne kadar uzun bi metin koyabilirim ki ? teşekkür ederim...
neden çalışmalarında hep ''typo'', ''typography'' yazılarını ve traditional typography hakkındaki metni kullanıyorsun? çalışmana gelince, fikir çok güzel, yalnız oturan kızla palyaçonun renkleri uyumsuz geldi bana.
genelde boş alanlanı kullanmak için yapıyorum... sonuçta bo zamanı değerlendirmek amaçlı yapılan bi çalışma bunları kullanmaktada bir sakınca görmüyorum... herhangi biyere yapılır ozaman kullanılmaz... teşekkür ederim yorumun için...
bence gayet başarılı olmuş cengizim, ellerine emeğine sağlik.. ben asıl öteki çalişmani bekliyorum, asker ile ilgili olani.. onu ne zaman düzenleyip göndereceksin..