bilgisor arkadaşım yardım etme isteminden dolayı seni kutlarım. bence hiç arkadaşların soru sormasını beklemeden de değerli bilgilerini paylaşabilirsin.çalışmalarında sana başarılar.
çok değerli arkadaşım horus
bu formdan verecem
mesela bir arkadaş bana diyecek ki
bilgisor ben çorel'de şöyle bir olay yapmak istiyorum
işin içinden çık bakalım diyecek
ben de ona hiç bir ücret talep etmeden
tüm bilgi birikimimi aktaracam
oki mi
sayın arkadaşım.
wordden pdf yaptığım dosyayı corelde açmak istiyorum.
dosya büyük ve pdf yapınca corel dosyayı açmıyor. dosyada yazı-resim ve çizimler var.
ne yapmalıyım? bu soruyu foruma yazdım ama kopyala yapıştır dışında cevap gelmedi..
selamlar.
Arkadaşım Benim Sorum şu Bilgisayarımda 2000 küsür font mevcut fakat bunların hepsini corelx3 de göremiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim
merhaba bilgisor
benim işim serigrafi üzerine ve corel öğrenmem gerekiyor. yani firmaların logosunu corelde boyutunu ayarlayarak çoğaltıp film almam gerekiyor öncelikle bunu öğrenmem gerekir bu konuda bana yardımcı olabiirmisiniz corel de çoğaltma yaptıktan sonra birde bunun lak filmi için aynı şekilde etrafından 2 yada 3 mm taşacak şekilde arabını almam gerekiyor yardımınızı bekliyorum
teşekkür ederim
arkadaşım resmi dekupe etmen gerekiyo sana eğer çok lazım sa resmi ve arkaplanı foruma yükleyebilirsin o zaman sana yardımcı olabilirizarkadaşlar benimde size bi sorum olucak elimde bi resim var resimdeki arkada bulunan şeyleri yok etmek ve bunların yerine daha güzel bişiy eklemek istiyorum.Yani resimdeki kişi kalacak ve rakaplan değişecek acaba corelde böyle bişiy yapıla bilirmi eyer yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşşekkürler.
böyle bir alanda ancak paylaşımlar güsel oluyor ukalalıklar değil bence çok bilmiş olmak demek herşeyi bilmek demekmidir!! ki bence hayır benki corel 2.1 versionundan beridir çalışıyorum haddimi hep bildim ama haddini bilmiyenler ve kendini begenenler nerdeler oldukları yerdeler.......umarım yanlış anlaşılmamışımdır paylaşmak güzel bende çok yakında tüm birikimlerimi burdan paylaşmayı düşünüyorum umarım yararlı olur ii çalışmalarçok değerli arkadaşım horus
bu formdan verecem
mesela bir arkadaş bana diyecek ki
bilgisor ben çorel'de şöyle bir olay yapmak istiyorum
işin içinden çık bakalım diyecek
ben de ona hiç bir ücret talep etmeden
tüm bilgi birikimimi aktaracam
oki mi