Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Grafiker

ytalha

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben merak üzerine photoshop ve autocad öğrendim. Gün geldi lazım oldu ve şuan kendi iş yerimizde yapabildiğim kadarıyla kartvizit katalog bu tarzı şeyleri yapıyorum . Nette gördüğüm kadarıyla herkez bu işi yapıyorum benim şimdili para kazanmak gibi bi derdim yok sadece hobi olarak yetişip bu işin ehli olduktan sonra maddi boyuta geçmek isterim fazla paradada gözüm yok misal aylık 400 500 tl arası bu bile fazla yani. Bu şekilde yaptığım yada benden istenilen çalışmalar olursa müşteriyle nasılş diyalog içine girmem lazım ? nerelerde ve ansı müşteri bulmam lazım ? Burda demek istediklerimi az çok anlamışssınızdır yani bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. :smile:

izge

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
müşterilerine dert anlatmayı başarabilirsen,az çok zaten yapabilirsin sen bu işi..ki bunu kotarmak,yani dert anlatmak piyasada zor diye bilirim.. :(

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
şimdi bu usta cırak ilişkilerinde çırak ehilliğine kendi karar vermez, usta oldun sen der... etrafınızda oldun sen diyecek birileri yoksa olan bi yerde karın tokluğuna çalışmaya başlayın mesela. Becerebilirseniz, birileri oldun sen diyecektir. Ondan sonra para da kazanırsınız, iş te yaparsınız...

tabii bu bir mecaz... elbette sen oldun demeyecek kimse, ama al şu işi de sen yap, gönder bakalım der mesela, sonra bi sürekli hale gelmişse, işler memnun ediyorsa ve siz kimseye ihtiyaç duymadan müşterileri memnun edebiliyorsanız, olmuşsunuzdur...