Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yorum için teşekkür ederim. Benim görüşüm kartvizitin sade olmasından yanadır. Ne kadar sade olursa o kadar göze hitap eder. Ne kadar çok (yazı, resim vb.) şeyler olduğu süreece gözü çok yorar . Saygılar.. İyi çalışmalar...
Nihat bey'e katılıyıorum. Arkadaki yaprak vektörünü biraz daha büyütüp çarpraz bi şekilde koyabilirisiniz mesela. Ve adresin hemen üstündeki ince çizgi de gereksiz gibi. Arka tarafı hoş olmuş ama. Elinize sağlık kolay gelsin..
güzel olmuş ama sadece şunu söylemek isterim logo sadece ön yüzünde ya da arka yüzünde olsa önlü arkalı logo olması biraz garibime gitti elinize sağlık kolay gelsin
Melike Kek'in altındaki yaprak figürüne ne gerek var "Ne kadar sade olursa o kadar göze hitap eder" bunu tam uygula derim genel olarak çok güzel olmuş başarılar...
Ben tamamen kusursuz buldum. Benmde düşüncem sadelikten yanadır bu sade ve zarif olmuş. Melike Kek'in altındaki yaprak figürünede diyicek yok bence orda cok hoş olmuş. Adresin üstündeki ince cizgininde cok yerinde olduğunu düşünüyorum. Eline sağlık