Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Web Siteleri Tasarımı Hakkında Yardım..

caneralcilioglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selamlar,
Arkadaşlar yapmış olduğum web sitelerinde görselliğe çok önem veriyorum. Bu güne kadar genelde tasarımları bir başkasından aldığım grafikler, fikirler veya ortak düşünceler üzerinde yapıyordum. Ancak artık html5 css3 ve jquery'nin gelmesiyle yeni nesil web arayüzlerinin daha popüler olduğu düşüncesindeyim.
Yani alkislarlayasiyorum.com, portfolio.hasanyalcin.com gibi tasarımların görsellerinin nereden bulunduğuna veya ne olarak arama yapılmasına, hangi teknikle yapıldıklarını vs. hiç bir fikir veya bilgi bulamadım. Bu tür tasarımlar ne grafikler ne çiziliyor. Veya bu grafikler ne olarak geçiyor.

//Bir aralarda Vector'ler dikkatimi çekmişti ve "Vector" Kelimesini 1 ayda fln keşfedebilmiştim. Bu grafiklerin isimleri ne olarak geçiyor?

Yardımlarınızı bekliyorum.. Örnekte gösterirseniz çok sevinirim..

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
adobe illustrator ile çiziyorlar galiba bende bir ara araştırmıştım

futurist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
corel draw, illustrator, photoshop hatta bir parça indesign, autocad gibi bir çok programda yaparsın. ama yanlış yönlendirmeyim. bu saydığım her programla her çizimi yaparsın demiyorum bunlarla kombinasyonlu da hazırlarsın yada sadece bir tanesiylede yaparsın o tasarımınla ilgili birşey ama gösterdiğini ben şahsen illustratorle çizerdim heralde.

free vektor yaz arat. İçinde kaybolacağın kadar arşivlik malzeme bulursun hatta bakmaktan başın döner gider uzanırsın. yeteneğim var kendim çizerim dersen tabi daha güzel ama yok uğraşmayayım dersen buralardan alıp üzerinde oynama yaparsın.