Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni web tasarım çalışmam

muzisyen

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar

uzun süredir aranızda yoktum, ve bir iş aldım. Tasarımım bitti. Ufak defek şeyler kaldı. Yorumlarınız için teşekkürler.

HisxT.jpg

Son düzenleme:

muzisyen

🌱Yeni Üye🌱
buda giriş kısmı arkadaşlar eklmeyi unutmuşum :D
mvN0F.jpg

bLueStar

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.rtaskiran.com
Tasarımla çok fena değil, orta derece fakat daha da iyi olabilir. Geliştirilebilir.

Fontta Verdana'dan ziyade Tahoma'ya ağırlık verirseniz daha toplu bir yazı tipidir. Veya başka yazı tiplerini kullanabilirsiniz daha başka hava katar.

Birde Fireworks'da mı çalışıyorsunuz?

muzisyen

🌱Yeni Üye🌱
Tasarımla çok fena değil, orta derece fakat daha da iyi olabilir. Geliştirilebilir.

Fontta Verdana'dan ziyade Tahoma'ya ağırlık verirseniz daha toplu bir yazı tipidir. Veya başka yazı tiplerini kullanabilirsiniz daha başka hava katar.

Birde Fireworks'da mı çalışıyorsunuz?

teşekkür ederim.

tahoma zaten :D sadece rengi gri sanırım ondan karıştırdınız.

kullandığım çok fazla program var site yaparken.

1-corel(çizimler,logo,banner,)
2-Share point desinger (html,css,xhtml)
3-flash banner
4-swish max

bu arada giriş sayfasındaki resimde beyaz kenarlıkların biri kayık çıkmış :d neden anlamadım. orjinal sitede normal.. sanırım fotoğrafını alırken hata olmuş siteyi ziyaret ederseniz normaldir.

saygılar..

bLueStar

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.rtaskiran.com
Şablon hazırlarken Photoshop kullanmanızı öneririm :) Birde Media player gördüm sol altta. O Firefox, Chrome vs. Yani Internet Explorer dışındaki tarayıcılarda açmayacaktır HTML5'i kullanmanız daha iyi olur.

muzisyen

🌱Yeni Üye🌱
Şablon hazırlarken Photoshop kullanmanızı öneririm :) Birde Media player gördüm sol altta. O Firefox, Chrome vs. Yani Internet Explorer dışındaki tarayıcılarda açmayacaktır HTML5'i kullanmanız daha iyi olur.

photoshop konusunda haklısınız. fakat onuda öğrenmek için vaktim şuan yok. az çok biliyorum oda işimi görecek şekilde bilmiyorum. :D

media player ise chorme ve firefoxta sorunsuz çalışıyor. (son versiyonde ekllentili olarak kurulunca) zaten eklentisiz birçok şey bu 2 tarayıcıda çalışmıyor o yüzden tüm kullanıcılarda yüklüyor :D ...

aslında birçok tasarımım mevcut. birkaç tasarım daha eklerim incelersiniz. burdaki amaç tasarımcı gözüyle bakmak. normalde müşterilerimi hep memnun etmişimdir. hem dürüst olmaya hemde zamanında teslimat ve söz verdiğim şekilde yapmaya çalışıyorum.

saygılar tüm arkadaşlara...

bLueStar

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.rtaskiran.com
Anlıyorum, fakat Chrome ve Mozilla Media Player eklentisi ile inmez. Bunun için ayrıca PlugIn yüklemelerini ister. Opera, Nestcape, Safari de dahil :) Müşteri memnun etmek tabi ki temel amaç, işi vaktiyle istendiği gibi teslim edildiği sürece dürüst ve işinizde güvenilirsiniz. Tekrardan kolay gelsin.

Y4s

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
erkanmedia.com
Tipografi yetersiz.
"Ufak defek" değil "ufak tefek" yazılır.

muzisyen

🌱Yeni Üye🌱
Tipografi yetersiz.
"Ufak defek" değil "ufak tefek" yazılır.

merhaba, bu enteressan yorumlarıda anlamıyorum. Sanırım siz türkçeyi çok iyi konuşuyor ve yazıyorsunuz. :) Dediğiniz yerde imla hatası yapmış olabilirim. Fakat şu konuya da değinmeden geçemicem.

1- Tipografi nedir bilmiyorum.
2- Sizin eserlerinizide koyarsanız kaliteniz ortaya çıkar.
3- Ben bu sitede çok basit ve başkarının tabiriyle kötü denilen sitelere bile düzgün yorum yapmaya çalışırım.
4- Çok iyi bir site tasarımcısı değilim, fakat kendime göre ve piyasaya göre gayet düzgün işler çıkardığımı birçok kişiden duyarım.

Bu eleştirinizde sonuçta bu sizin gözünüzün ve gönlünüzün bakış açısı ve kendi kalitenizi ortaya koymuş oluyorsunuz, saygı duyarım. Bu kadar uzun yazmazdım ama çok basit bir noktaya (DEFEK) kelime hatasına taktığınızı çözemedim.

Eminim ki siz çok kaliteli işler yaptığınızı düşünerek olumlu cevap veriyorum.
Saygılar

Y4s

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
erkanmedia.com
Merhaba,
Tipografinin ne olduğunu bilmiyorsan arama motorlarından öğrenebilirsin. Tipografi, bir sayfada bulunan nesnelerin uyumundan padding aralığına kadar olan herşeydir.
Renk uyumu bi' site de çok önemlidir. Bunu sağlamak için bi' kaç kaynak site kullanabilirsin.
Color Scheme Designer 3 Sana bu konu da yardımcı olacaktır.
Ayrıca; Türkçe' yi bozuk kullananlardan nefret ederim. Yorum da da enterasanlık yok. Çalışmalarımı kısa bi' süre sonra yükleyeceğim.

muzisyen

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Tipografinin ne olduğunu bilmiyorsan arama motorlarından öğrenebilirsin. Tipografi, bir sayfada bulunan nesnelerin uyumundan padding aralığına kadar olan herşeydir.
Renk uyumu bi' site de çok önemlidir. Bunu sağlamak için bi' kaç kaynak site kullanabilirsin.
Color Scheme Designer 3 Sana bu konu da yardımcı olacaktır.
Ayrıca; Türkçe' yi bozuk kullananlardan nefret ederim. Yorum da da enterasanlık yok. Çalışmalarımı kısa bi' süre sonra yükleyeceğim.

Garip adamışsınız vesselam. Tipografiyi nerden öğreneceğimi bilmiyordum. İkinci konuda Türkçeyi kullanma konusunda bana taş attınız fakat garip bir durum var yukarıdaki yazınıza bakarsanız, "bir" kelimesini "bi" kullandığınızı görmüş olacaksınız. Bu konuda benim içimi rahatlattınız, :) harika bir türkçeniz varmış. İçimde bir rahatlık var. Kalitenizi anlamış bulunuyorum.

Saygılar sunuyorum.

Y4s

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
erkanmedia.com
Bi' kelimesi Türkçe de var insanoğlu. Araştırma yeteneğin 0. Ben garibim, sen uzaydan gelmişsin sanırım. Seviyene dikkat et.

duzgunozkan

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle merhaba,

Biz firmamız bünyesinde bir e ticaret portalı oluşturmak istiyoruz fakat arayüz tasarımını özel olarak yaptırıp kodlama kısmını bünyemizde yaptırmak istiyoruz.

Bununla ilgili ilgilenen arkadaşların fiyat aralığını öğrenebilir miyim?

İyi çalışmalar.