yorumlarınızı bekliyorum...
D -Dumanist- 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Tem 2009 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 8 Tem 2009 #1 yorumlarınızı bekliyorum... Son düzenleme: 8 Tem 2009
Güneşş1 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 453 Tepkime puanı 13 9 Tem 2009 #2 Guzel olmuş eline sağlık.. Sol kolda biraz daha çalışılmalı..
ANIL YÜNCÜ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Haz 2009 Mesajlar 1,643 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.dbrajans.com 9 Tem 2009 #3 tebrikler güzel çalışma
A Atlanturk 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 31 Ara 2008 Mesajlar 265 Tepkime puanı 9 9 Tem 2009 #4 Bence başarılı bir çalışma. Ama biraz enine geniş gibi geldi bana. Hani yeniçeri deyince, benim aklımda ince uzun delikanlılar beliriveriyor da.
Bence başarılı bir çalışma. Ama biraz enine geniş gibi geldi bana. Hani yeniçeri deyince, benim aklımda ince uzun delikanlılar beliriveriyor da.
D -Dumanist- 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Tem 2009 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 9 Tem 2009 #5 Güneşş' Alıntı: Guzel olmuş eline sağlık.. Sol kolda biraz daha çalışılmalı.. Genişletmek için tıkla ... ANIL YÜNCÜ' Alıntı: tebrikler güzel çalışma Genişletmek için tıkla ... Atlanturk' Alıntı: Bence başarılı bir çalışma. Ama biraz enine geniş gibi geldi bana. Hani yeniçeri deyince, benim aklımda ince uzun delikanlılar beliriveriyor da. Genişletmek için tıkla ... yorumlarınız için teşekkür ederim...
Güneşş' Alıntı: Guzel olmuş eline sağlık.. Sol kolda biraz daha çalışılmalı.. Genişletmek için tıkla ... ANIL YÜNCÜ' Alıntı: tebrikler güzel çalışma Genişletmek için tıkla ... Atlanturk' Alıntı: Bence başarılı bir çalışma. Ama biraz enine geniş gibi geldi bana. Hani yeniçeri deyince, benim aklımda ince uzun delikanlılar beliriveriyor da. Genişletmek için tıkla ... yorumlarınız için teşekkür ederim...