Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoş bir çalışma. Ancak adres okunulması zor bir renkte. Fincanın içindeki koyu kahverengiyle yazmanız daha iyi olur. Ayrıca saati fincanla göstermeniz olaya espri katmamış aksine ortadaki fincanın esprisini de engellemiş.
1.Sınıf çalışma olmuş ama vurgulamada bence eksik ne için asıldığı belli değil ayrıca başlığı da biraz daha dikkat çekici yapabilirsin.Kahvenin içindeki istanbul silueti çok hoş olmuş özellikle, onu da biraz renk gölge ve efeklerle biraz daha gerçekçi durması için uğraşırsan çok mükemmel olur.
Basılı bir meteryale uygulanmayacak. Dijital ortamda yayınlanacak. Herkese açık bir afiş olmadığı için ne için asıldığının aslında pek bir önemi yok. Grup içerisinde internet üzerinden sunulacak. Dediklerinize katılıyorum. Başlık biraz sönük kalmış. Adres kısmı fincan içindeki koyu renk aslında. İnce olduğu için belli olmuyor. Bilerek kalın bir karakter de kullanmadım. Fincan içindeki köpük kenarlarıyla biraz daha oynayabilirdim gerçekçi durması için. Farkettim şimdi teşekkürler.
Teşekkürler yorumlarınız için. Lale figürünü bir çok işimde kullandım. Bu tarj motifleri çok seviyorum. Elimde nereden bulduğumu hatırlamadığım görseller var. Bunları vektör haline getirip kullanıyorum. İşinize yarayabilir diye ekliyorum. İyi çalışmalar.