Ergin Koçkar
🌱Yeni Üye🌱
Staj bitti ama ben tekrar Stajyer olarak devam etmek istiyorum - İstanbul
Staj bitti ama ben tekrar Stajyer olarak devam etmek istiyorum
Aranan Şehir: İstanbul
Okulunuz: Rüştu uzel meslek lisesi Grafik bölümü
Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Merabalar benim stajım bitti hatta bitiyo son haftam 8 haziranda stajım bitiyo.Ben kendimi daha da geliştirmek istiyorum bu yüzden tekrar stajyer olarak farklı bi yerde çalışmak istiyorum.Okul ve staj hakkındaki bilgiler ;
Ben lise son öğrencisiyim bu sene bitiyo az kaldı zaten okulun kapanmasına lise mezunu olucam bu sene stajım ve okul ağır geldiği için üniversiteye hazırlanamadım ve sınava girmedim.17 mart 1993 doğumlu 18 yaşındayım nişantaşı/ist./ikametim staj olarak 8 ay çalıştım staj gördüm.Photoshop ve Freehandde bilgim var ama daha bilmediklerimde vardır kesin bunlar bana gösterilip öğretildikten sonra gerisini ben zaten hallederim
Bartın/Amasra da bulunan ajanslar olursa daha da sevinirm ve kesin gelirim çünkü bende Bartın amasralıyım
E-posta: ksvl_ergin_1993@hotmail.com
Telefon: 0543 433 84 73
Staj bitti ama ben tekrar Stajyer olarak devam etmek istiyorum
Aranan Şehir: İstanbul
Okulunuz: Rüştu uzel meslek lisesi Grafik bölümü
Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Merabalar benim stajım bitti hatta bitiyo son haftam 8 haziranda stajım bitiyo.Ben kendimi daha da geliştirmek istiyorum bu yüzden tekrar stajyer olarak farklı bi yerde çalışmak istiyorum.Okul ve staj hakkındaki bilgiler ;
Ben lise son öğrencisiyim bu sene bitiyo az kaldı zaten okulun kapanmasına lise mezunu olucam bu sene stajım ve okul ağır geldiği için üniversiteye hazırlanamadım ve sınava girmedim.17 mart 1993 doğumlu 18 yaşındayım nişantaşı/ist./ikametim staj olarak 8 ay çalıştım staj gördüm.Photoshop ve Freehandde bilgim var ama daha bilmediklerimde vardır kesin bunlar bana gösterilip öğretildikten sonra gerisini ben zaten hallederim
E-posta: ksvl_ergin_1993@hotmail.com
Telefon: 0543 433 84 73