Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yetistirilmek uzere stajer grafiker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

genco1973

🌱Yeni Üye🌱
ajansimiz zincirlikuyu-esentepe de faaliyet gostermektedir.
masaustu yayincilik ve video produksiyonlari (tv reklamlari, tanitim filmleri vs)uzerine calismaktayiz. calisma saatlerimiz 09:30 / 18:00. grafiker olarak yetistirecegimiz eleman: 18-23 yas araliginda, bayan, lise mezunu ve kullanici duzeyinde bilgisayar bilmelidir. photoshop ve freehand programlarinda temel bilgi avantaj olmakla birlikte gerekmemektedir. (biz ogretecegiz.)
ilgilenen arkadaslarin mesaj birakmasini rica ediyoruz.
selamlar

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

nesibe

🌱Yeni Üye🌱
merhaba sizinle calısabilirim.ben nesibe grafik tasarım meslek lisesinden mezunum..19 yasındayım...bahcelievler yenibosna da ikamet ediyorum....

sevdaerkoc

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Marmara Üni. Tasarım ve Basım Yayımcılık MYO 2008 mezunuyum,deneyim kazanmak ve kendimi geliştirmek istiyorum.. 21 yaşındayım ve grafik programlarından; photoshop,freehand,illustrator temel olarak biliyorum..
Teşekkürler, iyi çalışmalar..
Sevda ERKOÇ

angime

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ist avrupa yakasında ikamet ediyorum. grafik programlarını temel düzeyde biliyorum ama iş tecrübem yok. aradığınız yaş aralığına da uyuyorum. kendimi geliştirmek istiyorum bu konuda...
teşekkürler

ddmbyzt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba ben lisans mezunuyum photoshop u 1 yıl önce öğrendim okmeydanında oturuyorum 23 yaşındayım ilanınızla ilgileniorum

TÜL@Y

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba yenileventte ikamet ediyorum 2001 grafik mezunuyum geçtiğimiz ay grafik kursu aldım staj yapacak bir yer arıyorum. mail adresi yada fax numarası gönderirseniz cvmi gönderebilirim

iyi günler iyi çalışmalar

Holy Rage

🌱Yeni Üye🌱
Bayan yazıyor ama ben mesaj attım , fikriniz değişirse :)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
ajansimiz zincirlikuyu-esentepe de faaliyet gostermektedir.
masaustu yayincilik ve video produksiyonlari (tv reklamlari, tanitim filmleri vs)uzerine calismaktayiz. calisma saatlerimiz 09:30 / 18:00. grafiker olarak yetistirecegimiz eleman: 18-23 yas araliginda, bayan, lise mezunu ve kullanici duzeyinde bilgisayar bilmelidir. photoshop ve freehand programlarinda temel bilgi avantaj olmakla birlikte gerekmemektedir. (biz ogretecegiz.)
ilgilenen arkadaslarin mesaj birakmasini rica ediyoruz.
selamlar

Sekreterlik yapmıyacak yani.. Çay ve ufak tefek bulaşık olayınada bakmayacak, telefonları da cevaplamayacak müşteri dialoğu kurmayacak ki diksiyon aramamışsınız...

Peki neden bayan?...

Saydığınız işleri ve öğrenimi bir erkekte yapabilir.. herhangi bir bayan olma avantajı taşımıyor ilan şartları.

drykrcl

🌱Yeni Üye🌱
merhaba derya ben 21 yaşındayım ve 2.5 aydır iş bulamıyorum uludağ üniversitesi tasarım ve basım yayımcılık mezunuyum 7 ay kadar çalışmışlığım var ama yinede yetiştirilmek üzere acilen iş arıyorum yeterki bana işi yeterince öğretebilecek bir yer olsun. yardımlarınızı bekliyorum umarım sizlerle çalışabiliriz.
freehand photoshop ve corel biliyorum.
sultanahmette ikamet ediyorum.

arimayya

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Marmara Üni. Tasarım ve Basım Yayımcılık MYO okuyorum,deneyim kazanmak ve kendimi geliştirmek istiyorum.Grafik programlarından; photoshop,freehand temel olarak biliyorum
sarıyerde ikamet ediyorum..

vandykebrown

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Bilgeadam Web-Grafik eğitimi aldım. Üstün başarı sertifikam mevcuttur. Tecrübe edinmek için staj yapacak biyer arıyordum. İlgilenirseniz iletişim adresinizi gönderdiğinizde cv mi gönderebilirim.

semra Akcı

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben lise ve ünvesitede grafik tasarım okudum yenı mezun oldum.Freehand .photoshop ve corel kullanıyorum ve bu alaanda kendımı daha çok geliştirmek istiiyorum.Daha öncede reklam sektöründe 1 sen e staj yaptım.ilgilenirseniz sevinirim teşekürler.

arimayya

🌱Yeni Üye🌱
merhaba merhaba

Son düzenleme:

DeryaDemirtaş

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,
İlanızla ilgileniyorum Çanakkale 18 mart Ünv. Grafik bölümü MYO mezunuyum alanımda 3 yıl deneyime sahibim isteğiniz üzerine cv'mi gönderebilirim.
İstanbul ümraniye'de ikamet ediyorum.
Kullandığınız programla mac ortamında photoshop, freehand ve ofis prg.

İyi çalışmalar

pekovic

🌱Yeni Üye🌱
adım Semiha Güven. istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum photoshop ve freehand programlarını aktif şekilde kullanabiliyorum özel bi kurstan grafik tasarımı eğitimi aldım yaklaşık 3 ay önce tamamladım. henüz iş tecrübem yok stajyer olarak işi öğrenip bu alanda kendimi geliştirmek istiyorum ilginize şimdiden teşekkür ederim.irtibat için mail adresim: semihapeskovic@windowslive.com

Steve

🌱Yeni Üye🌱
ilanınızı inceledim bayan eleman işin matba aşamasında çokta iyi olamıyacağını düşünüyorum.erkek gerektiğinde matbaya giderek matba çalışmalarını üstlenebilir bu işverenlerin bayan arayışını bitürlü anlamış değilim....

aykaram

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,yaş sınırı olarak 23 yazmışsınız ama ben yinede mesaj atmak istedim. Bağcılarda oturuyorum 30 yaşındayım daha önce dizgicilik yapıyordum grafik tasarım kursunu bitirdim bu konuda kendimi yetiştirebileceğim bir iş arıyorum coreldraw, freehand, Quarkpress, photoshop kullabiliyorum. mesajınızı bekliyorum iyi çalışmalar.

toprak34

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bnde lise4 öğrencisiyim meslek lisesinde bilgisayar bölümü web tasarımı alanında okuyorum. sizinle çalışıp web tasarımı alanında kendimi geliştirmek stajı yapmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ... teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...