Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yetiştirilmek ve Staj üzerine

sodo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.linkedin.com
Herkese merhaba.Ben Üniversite 2.sınıf grafik bölümü öğrencisiyim.
Orta seviyede photoshop,freehand ve idare edecek kadar illustrator bilmekteyim.Haftasonu ya da hafta içi akşamları kendimi geliştirmek ve bulunduğum yerin işlerine yardımcı olmak birinci amacım.

Teşekkürler.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

sodo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.linkedin.com
Sitede yeni olduğum için bilgilerimi tam sizlere yönlendirmemişim özür dilerim.
İstabul Avrupa yakasında Halkalıda ikamet ediyorum.Yukarıda da belirttiğim gibi gelişmeye açık ve parlak fikirler üretebilecek biriyim ve ağırlıklı olarak düşündüğüm stajdır.(Yetişmek ve yardımcı olabilmek istiyorum)
Teşekkürler

sodo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.linkedin.com
Bilgeadam da 2 aydır eğitim alıyorum.Photoshop ve illustrator konusunda ilerlemiş olup gelecekte (2 ay içinde) in desing,dreamweaver,flash eğitimi göreceğim ve yukarda belirttiğim gibi Kültür üniversitesi 3.sınıf grafik tasarım öğrencisiyim..Part time iş veya staj arıyorum..
İlgilenildiğinde portfolyo gönderimi yapılacaktır.

sodo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.linkedin.com
Grafik Tasarım Staj

Öncelikle Avrupa yakası için grafik tasarım üzerine staj arıyorum.(Anadolu yakası da tercih edilebilir)

Bilge adam eğitim programına katıldım ve grafik bölümü bitti web bölümü daha sonra devam edecektir.

İstanbul Kültür Üniversitesi 3.sınıf sanat tasarım fakültesi iletişim tasarım-web grafik tasarım bölümü okumaktayım.Dinamik bir kadroda yer almak istiyorum.Başarılı öğrenci statüsünde sayılırım.

Programlar:
Autodesk Maya (Normal seviye)
İllustrator (ileri seviye)
Photoshop (ileri seviye)
Director (orta seviye)

İstenildiği taktirde Portfolyo gönderimi yapılabilir.

Teşekkürler

elosss

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben elif kendimi yetiştirebilmek için staj aramaktayım bilge adamda eğitim görüyorum..ilistrator,photoshop,indesine bliyorum..flash,3dmax'de 1 ay sonra göreceğim..teşekürler...