Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yıldız cafe mönü çalışması

enesyildiz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3976kafe_menu_.jpg

Çalışma grafiker arkaşlara basit gelebilr.ama benim mönü tasarmı alnında ilk denemem.Yorum ve tavsitelerini bekliyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

enesyildiz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorum için teşekkürler.Değerlendireceğim.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınız düzeltilmiştir, lütfen bundan sonraki konularınızda daha dikkatli olunuz...

pheru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pheru.com
Arkadaşım tasarımını tamamen bititrdikten sonra değerlendirmeye sunsaydı keşke. Adres buraya derken o adresin bile bir yazılış tekniği vardır. 5 dklık bir çalışmayı buraya koyarken nasıl bir yorum almayı bekliyordunuz? Birazcık daha emek harcanması gerek en azından tamamlayıp ekleyin siteye. Ayrıca renkler çok feci üzgünüm. Bazen eleştiriyi direk ve gerçekci kullanmak gerek.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Renkleri çok mat kullanmışsınız alt kısımdaki yazı hiç okunmuyor bile