Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yöneticiler okur mu LütfeN?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Merhaba, öncelikle bir sorun olarak görüldüyse konum özür dilerim...
Grafikerler.net yönetim kadrosunda olan yönetici abilerimden bir isteğim var...
Adobe programı photoshop :

Photoshop Soru ve Sorunlarınız
Photoshop Dersleri
vb. forumlara ayrılmış...
... konulara göre forum var yani.

Freehand'da
Freehand dersleri adında bir forum olabilir mi?
Bu forumda freehand dersleri verilse;
ben freehand'da neler yapacağımı bilmiyorum;
Bu derslerler ben ve diğer arkadaşlarım freehand da ne gibi çalışmalar yapacaklarını öğrenmiş olurlar hem.
Ya sizce????
mümkün mü?

Cevap vereNLere Teşekkür ederim...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Adobe firması Macromedia Freehand i Satın almış durumda. Yani Fh nin üst sürümleri 1.1 leri 5.7 leri diye bir durum yok ortada..Çünkü Adobe firması açıklarki : ''Fh artık tarih olmuştur!'' bilgilerinize der..

nosradamus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet, Adobe, Macromedia yı satın aldığı zaman ilk duyurularından birisi "Freehand ile ilgili bir çalışmamız olmayacak, yeni sürüm çıkarılmayacak sadece şu an ki sürümler için bir kaç update çıkarılacaktır" dı. O yüzden freehand, creedwar arkadaşımında sölediği gibi tarih olmak üzere :)

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Adobe firması Macromedia Freehand i Satın almış durumda. Yani Fh nin üst sürümleri 1.1 leri 5.7 leri diye bir durum yok ortada..Çünkü Adobe firması açıklarki : ''Fh artık tarih olmuştur!'' bilgilerinize der..

Arkadaşlar ben nerden bahsediyorum siz nerden bahsediyorsunuz?
Ben adobenin macrome freehand'ı satın aldığını biliyorum...
Afedersiniz Siz nerenizle okuyorsunuz yazıyı?
Forumda Freehand'La yapılan çalışmaların paylaşılmasın için freehand forumunun altına freehand dersleri altında forum açılmasını istiyorum...
Siz ne anlatıyorsunuz::::???? Üzgünüm anlaşıLmadım galiba size?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Forumda Freehand'La yapılan çalışmaların paylaşılmasın için freehand forumunun altına freehand dersleri altında forum açılmasını istiyorum...

Ben kulaklarımla okuyorum yazını? Sanırım anlatım ve yazım bozukluklarınız, karakter bozukluklarına da ulaşmakta..saldırmadan, konunu dağıtmadan inceleyerek görebilirsin sanırım (kulaklarınla)

https://www.grafikerler.net/freehand-mx-dersleri-sorulariniz-ve-sorunlariniz-t269.html

https://www.grafikerler.net/freehand-dersler-basitce-yapilacak-figurler-objeler-efektler-t32416.html

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Sanırım toplum önünde konuşmalara dikkat edilmesi hususunda bir eksiğiniz var.

Yukarıda anlatılan ve forumda istediğiniz gibi bir bölüm olmamasının gerekçesini iki arkadaş da çok güzel bir şekilde ifade etmişken sizin onlara "nerenizle okuyorsunuz" gibi özür dilemeniz gerektirecek bir cümle kurmanızı yakıştıramadım!

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Sanırım toplum önünde konuşmalara dikkat edilmesi hususunda bir eksiğiniz var.

Yukarıda anlatılan ve forumda istediğiniz gibi bir bölüm olmamasının gerekçesini iki arkadaş da çok güzel bir şekilde ifade etmişken sizin onlara "nerenizle okuyorsunuz" gibi özür dilemeniz gerektirecek bir cümle kurmanızı yakıştıramadım!

Dedikleriniz doğru olabilir... Yanlış bir konuşma biçimim var...
Öyle görüyorsanız sizlerden özür dilerim...
Fakat şu bir gerçek ki beni tanıyan anlar.
Tanımadan ön yargılarınız yanlış olur, onlara böyle bir konuşma yapmış olmam onlara karşı duyduğum bir tepkidir... Bu tepkiyi almamak için hareketlerine dikkat etsinler. Hareketlerine dikkat etsinler derken de : Bana düzgün cevap versinler, doğru cevap versinler onları tehdit etme anlamında anlaşılmasın...
Böyle bir hakkım asla olamaz..
Bir konu hakkında iyi düşünmeyi bilsinler bundan sonra anlamında.
Okumak ve anlamak arasındaki farkı bilmelerini isterim.
Çok açıkça anlattım anlatmak istediğimi fakat onlar başka bir konuya geçiş yapıyorlar...
Ben freehand'ın hangi firma da olduğunu mu sordum ?
Hayır ... Ben freehand derslerinin olmasını istedim... Her üye bu forum içerisinde kendilerini derslerini paylaşabilirlerdi. Fakat anlamadılar beni.
Zaten beni zor anlar herkes, hep cahil biri olarak tanımlar ...Ruhsal kişiliğim hakkında kimse bir fikir yürütemez...Ayrıca, toplumda toplumsal kişilik bozukluğu olan tek kişi ben değilim.
Ben kendimi siz insanları çok iyi anlıyorum...

Ben kulaklarımla okuyorum yazını? Sanırım anlatım ve yazım bozukluklarınız, karakter bozukluklarına da ulaşmakta..saldırmadan, konunu dağıtmadan inceleyerek görebilirsin sanırım (kulaklarınla)

https://www.grafikerler.net/freehand-mx-dersleri-sorulariniz-ve-sorunlariniz-t269.html

https://www.grafikerler.net/freehand-dersler-basitce-yapilacak-figurler-objeler-efektler-t32416.html

Size teşekkür ederim , konumu dağıtmadınız.
Beni anladığınız ve freehand hakkında derslerin olduğu forum linklerini verdiniz.
Aşağıdaki linki biliyorum...
Bu linkteki dersler verildiğini biliyorum ama bu dersler bir sabit konu içerisinde mevcut...Dersler veriliyor...
Fakat ayrıntılı değil kafa karıştırıcı ...
https://www.grafikerler.net/freehand-dersler-basitce-yapilacak-figurler-objeler-efektler-t32416.html[/QUOTE]

şöyle olsa;

>>>Freehand <<<
1-Freehand DersLeri KonuLarı
a.Freehand Figürleri
b.Objeler
c.Efektleri
d.Freehand'da süper bir afiş yapımı.
e.Freehand'da transform
f.Freehand cros özelliği
g.Freehand baskı renkleri(cmyk,rgb...vb)
h.Freehand .......
vs...

gibi dersleri , yönetici ve üyelerde paylaşsa...

Moderatör tarafında düzenlendi:

hedele

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iki konuşma tarzıda bence yanlış nerenizle okuyorsunuz da kulaklarımla okuyorumda çünkü okuma benim bildigim gözlerle olur ayrıca seni tanımıoruz tanıyan anlarsa ,tanıyanlara göre konuşmalısın burası bir paylaşım sitesi hatırlatılması mı gerekiyor bilmiyorum ayrıca senin demek istedigini gayet iyi anladım nasıl photoshopta geniş anlamda bilgiler var ve ögrenimi kolaylaştıran dersler varsa burdada olsun diorsun malesef freehand yok olucak olsada hala okullarda vs yerlerde ögretiliyor yanlız bu sorununu dile getirirken dogru sözcükler kullanmalısın ve elbette cevap verenlerde dogru sözcükler kullanmalı ve dogru cümleler kullanmalı diye düşünüyorum tamamen kişisel düşüncem bu ayrıca burası bir sataşma yeri değil paylaşım alanıdır. Saygılarımla ...

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Hep yanlış anlaşılıyorum , bu yüzden kimse den bir daha bir istek istemeyecem !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...