Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yörsan ayran ambalaj tasarımı

by_elbruz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yörsan için tasarladığım ayran kutusu ambalajı yorumlarınızı bekliyorum...
ayranlk7.jpg

• Beğen
Tepkiler: nev

mucahitgayiran

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çizimler çok başarılı özellikle küpten kaba ayran akan çizim çok hoş

nev

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başarılı olmuş eline sağlık

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Başarılı bir çalışma emeğinize sağlık.

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Ben aksine yörsan için bir cerceve disina cikilmadini düsünüyorum...
Etiketin tamaminda nereye odaklacagimizi sasiyoruz. renk cumbusu ilgi daginikligi yaratiyor.Hersey cok haraketli. Yörsanın logusunda zaten bir süt kovasi var. ikinci akinti baska bir mantikta olsa daha başarili olabilirdi... Küp ve kap düzlemle bütünleşseydi ucuyor gibi. Ayran yazisi ise görünmüyecek kadar kücük... :(

o2909

🌱Yeni Üye🌱
saglam olmus belki biraz daha canli daha cool renk ton larinda calissan nasil olur böyle biraz hareket etsik gibi

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Yorumumun arkasindan böylesi bir mesaj beni çok güldürdü....(aglanacak halimize gülmek gibi) ben renk karmasi var diyorum, hareket eksik biçiminde yorum geliyor... çalisamayi yapan kisi olmak istemezdim. Acayip uçuz......

Son düzenleme:

grafiker.iso

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eğer Küpten kaba akan beyaz sıvı illüstrasyonu kullanılacaksa, Ayran yazısı, yorsan logosundan daha büyük ve birinci planda olması lazım ki o sıvının süt olduğunu düşünmeyelim. Ayrıca Nüket hanımın dediği gibi logotypeta kullanılan süt kovası varken ayrı bir illüstrasyon rahatsı ediyor. Belki logotypetaki kovayı fon illüstrasyonuyla birleştirerek büyükçe kullanabilirdin.

by_elbruz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben aksine yörsan için bir cerceve disina cikilmadini düsünüyorum...
Etiketin tamaminda nereye odaklacagimizi sasiyoruz. Renk cumbusu ilgi daginikligi yaratiyor.hersey cok haraketti. Yorsanın logusunda zaten bir süt kovasi var. Ikinci akinti baska bir mantikta olsa daha başarili olabilirdi... Küp ve kap düzlemle bütünleşseydi ucuyor gibi. Ayran yazisi ise görünmüyecek kadar kücük... :(

yorumlarınız ve eksiklerimi söylediğiniz için çok teşekkür ederim yalnız şöle bi durum var yörsan tüm çalışmalarındaki ambalajları değiştirecek farklı bi tasarım istiyo işi veren kişiler ilk önce ayran tasarımını veriyo işi vereceği firmayı kesinleştirmek için yapıcı eleştirileriniz için çok teşekkür ederim tekrar...

Son düzenleme:

taktukaa

🌱Yeni Üye🌱
by_elbruz bende ayran bardağı calışması yaptırmak istiom nası yardımcı olursunuz bana fatihucel@************

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
by_elbruz bende ayran bardağı calışması yaptırmak istiom nası yardımcı olursunuz bana fatihucel@************

fatih bey öncelikle forumumuza hoşgeldiniz... bu bir iş teklifi ise işverenler bölümüne bedeli karşılığında ilan vermeniz gerekmektedir...

taktukaa

🌱Yeni Üye🌱
ben yeni üye olduğum için yanlış yaptım heralde ama site çok karışık nerden bulcam bulamadım daaa

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
başarılı bir çalışma olmuş emeğinize sağlık

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence vasat bir iş..Yörsan etiketlerini yenilemek istemişse yenilenmek için istemiştir muhakkak ama bence çalışma çok alaturka..Çizimler tek başına ele alındığında belki iyidir ama bence çok öncelerde yoğurt kaplarının üzerinde gördüklerimize benziyor. Çamlık ve kova Illustrasyonlarını daha modern çizmenizi tavsiye ederim. Başarılar.

dikenosey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık arkadaşım.
elimdeki doneler iyi illa bunları kullanmak istiyorum diyosan bikaç tavsiyem olacak.
Kutuda
-ilk önce doğa illustrasyonunu bi ele alman gerekecek sanırım.kenarlara gelen yerlerde çirkin bi kesiklik var. onları en azından kutu kenarına sıfır yapabilirsin.yada alt zeminini oluşturan kıvrımı daha cazip kılıp taş ve ağaçları içine gömebilirsin.
-oval logonun denk geldiği ovallikte sanki logoyla bütünlük istiyor.Kıvrımı etrafından dolaştırabilirsin.
-ve alt kısma yazdığın yazıların birbine ve kutuya orantılarına dikkat edersen
tasarım biraz kendini gösterecek gibi.
ama yinede illustrasyonda bi alternatif daha düşünsen hepsinden iyi olacak.
iyi çalışmalar.

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Başarılı bir çalışma olmuş,ellerinize sağlık.