Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet yanlış yerde açılmış konu. fakat ilk baktığımda burunla dudak arası hiç hoş olmamış. uyuşmamış birbiriyle. ama genel hatlarıyla güzel bi emek. teşekkürler.
evet yanlış yerde açılmış konu. fakat ilk baktığımda burunla dudak arası hiç hoş olmamış. uyuşmamış birbiriyle. ama genel hatlarıyla güzel bi emek. teşekkürler.
eminecik teşekkür ederim yorumun için burunu ne kadar çalıştıysam yapmakta çok zorlandım. En sonunda olmuş gibi geldi ama hakikaten burun hoş durmuyor. Eleştiriler çok işe yarıyor. Bir sonraki çalışmalarda eleştirinizi önemseyerek çalışıyorum. Teşekkürler
Çene Sagıp Ağa çenesi olmuş. O kafaya o dudaklar sanki bir beden ufak gelmiş. Gözü ile kaşı arası çok boşluk var. Makyajıda biraz abartmışsın sanki .Kirpik (kiprik bir türlü öğrenemedim ) takma sanırım. Ayrıca eminecik in tesibtlerinede katılıyorum. Birde eski kız arkadaşıma çok benzemiş yahu
tekrar baktığımda yorum yapmak ihtiyacı duydum. gözle burun aynı hizada gibi. baya bir simetri probleminiz var resimde. ama kaleminiz güzel. sabırla devam...
Bir burun ve dudağı yandan görüyorsanız gözüde yandan görmek zorundasınız o yüzden yandan görünen bir göz limon şeklinde olmaz hafif üçgen şeklinde olur ve göz yuvarlağıda elips şeklinde yerleştirilir.İstersen portre karakalem çalışırken öncelikle internetden yandan çekilmiş bir insan yüzü bul ve detaylarını iyice incele o zaman hatalarını çok daha iyi farkedeceksin.