Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yüksek Çözünürlüklü Türkçe Resim Paylaşım Sitesi

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Belirli sayıda kategori ekleyebilme..
etiketlere göre listeleme ve
arama özelliği mevcut
resimlere bakarkende benzer resimleri bizim için seçebilme
ilerde kodlamayı dahada geliştirebilirim ..

ok işte burda...

12297894nk0ry0.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
18 kişi göz atmış 1 kişi tek kelime etmemiş ilginç :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

zehraq

🌱Yeni Üye🌱
Evet vedat kardeşim Süper bir fikir
hem Türkçe olması hemde her kategorinin ayrı olması açısından güzel fikir
ilerde herkesin resim ekleme özelliğinide yaparsan kişiler kendi ekledikleri resimleride paylaşmış olurlar...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel bir site olcağa benziyo çabucak bitmesi dileğiyle sana kolay gelsin

hakimsabir

🌱Yeni Üye🌱
Paylaştığın için teşekkürler kardeşin ancak site daha başlangıç düzeyinde sanırım arşivi oldukça zayıf zaman ayırıp paylaşman Türk'e yaraşır bir durum Teşekkürler

zehraq

🌱Yeni Üye🌱
Sitenin demo adresini vermişsin birde resim eklesen vedat arkadaşlara çok yardımcı olacaksın..?

zehraq

🌱Yeni Üye🌱
İşte bu güzel olmuş butonlrıda değiştirmişsin sanırım gerçi yanımdasın uğraşırken seni görüyorum ama katılım olursa daha farklı şeyler bile çıkar ortaya..

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu arada birşeyi belirtmek istiyorum arkadaşlar

eklediğim site ile grafikerler.net in hiçbir alakası yoktur bu kendi başıma bir düşünce ve fikir ilerde sitenin gelişmesi veri tabanının güçlenmesi veyahutta tasarımdan vazgeçilip rafa kaldırması durumunda sorumlu kişi grafikerler.net değildir ilk yazımda graifkerler.net ailesi yani siz grafikerleri kast ettiğim için yazmıştım bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum...

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Bu arada birşeyi belirtmek istiyorum arkadaşlar
******* Binlerce Resim /[/url]

eklediğim site ile grafikerler.net in hiçbir alakası yoktur bu kendi başıma bir düşünce ve fikir ilerde sitenin gelişmesi veri tabanının güçlenmesi veyahutta tasarımdan vazgeçilip rafa kaldırması durumunda sorumlu kişi grafikerler.net değildir ilk yazımda graifkerler.net ailesi yani siz grafikerleri kast ettiğim için yazmıştım bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum...

Dostum verdiğin adres herhangi bir grafik tasarım ajansının adresine bağlı bu yüzden verdiğin adres reklama giriyor.Bu da forum kurallarına aykırı.Eğer reklam vermek istiyorsan admin@grafikerler.net adresine mail atabilirsin

Son düzenleme:

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Peki şöyle düşün ana sayfada üstte yer alan reklam bannerlarını yayınlatan kurumlarda grafik tasarım işiyle ilgili neden onlar reklamlarını ücretli yayınlatıyorlar.Her işine gelen sitesinin reklamını yaparsa o ücretli reklamını yayınlatan kurumların hakları ne olacak bunları düşünüyor musunuz?

drvedat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence adaşım haklı, bu kadar çok komplo yapmayın kendinize.
Verdiği linki göremiyoruz, bir çalışmanın tanıtımı için insan kendi sunucusunu-sitesini kullanamayacaksa ne anlamı kalıyor?
Ha, verdiği linkte bolca kendi reklamını doldurmuş olursa elbette ki ilk tepki ve kınama bizden gelir.. Bence biraz aha relax davranın.

Selamlar

Not: Haddim olmayarak fikrimi belirttim, umarım yanlış olmamıştır.

hygd

🌱Yeni Üye🌱
Bu arada sitenin adresi ne?

burakef

🌱Yeni Üye🌱
cok iyi birşey olucak abi bu sayede nette yuksek cozunurlukte ve aynı grup altında calısma fırsatı bulacagımız fotograflar elde edebilicegiz.Projenin bitişinde çok olumlu sonuçlar alıcaksin bence çok güzel bir fikir iyi çalışmalar saygılar sevgiler...

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
malesef site yönetimi direk o konuyu link vermem ragmen reklam oluyor diye hemen linki siliyor oyuzden link yok arkadaşlar sadece resim var..

mesutyuksek

🌱Yeni Üye🌱
grafik tasarıma yeni başlayan birisiyim. yüksek çözünürlüklü fakat bedava foto alabileceğim site başka var mı?

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️
grafik tasarıma yeni başlayan birisiyim. yüksek çözünürlüklü fakat bedava foto alabileceğim site başka var mı?

Forum içinde arama yaparak istediğiniz görsellere ve yüksek çözünürlüklü PSD dökümanlara ulaşmanız mümkün.