Yumurta Kabuğundan Sanat Eserleri
miço 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 12 Tem 2007 Mesajlar 474 Tepkime puanı 5 24 Ağu 2007 #2 adamların ne kador çok zamanı var bunlarla saatlerini harcıyolar valla helal olsun. Teşekürler
bloodyman 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Ağu 2007 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 24 Ağu 2007 #3 bunlar devekusu yumurtası değilmi. Bizim burd a çiftliği var bende yapmıstım cok gusel sanmıstım tabi buları gorene kadar. ha hu hi
bunlar devekusu yumurtası değilmi. Bizim burd a çiftliği var bende yapmıstım cok gusel sanmıstım tabi buları gorene kadar. ha hu hi
aleyna53 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 Ağu 2007 Mesajlar 46 Tepkime puanı 1 25 Ağu 2007 #4 işte sanatın evrenselliği dünyaya böle yetenekler lazım.. gezerken gözüme takıldı ne diyim çok güzel olmuş
işte sanatın evrenselliği dünyaya böle yetenekler lazım.. gezerken gözüme takıldı ne diyim çok güzel olmuş
Majestic 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ağu 2007 Mesajlar 754 Tepkime puanı 22 Yaş 39 Web sitesi www.ngrafik.com 25 Ağu 2007 #5 hımmm çok lezzetli görünüo iki yumarta kırıp sanat eseri yapmak istiyorum işin şakası bi yana gerçekten mükemmel bir beceri ustalığı olsa gerek
hımmm çok lezzetli görünüo iki yumarta kırıp sanat eseri yapmak istiyorum işin şakası bi yana gerçekten mükemmel bir beceri ustalığı olsa gerek