Görselde URL Vermek Yasaktır Lütfen Görselleriniz Düzenleyin.
mersinli bunu inatla düzenlemiycem. birincisi firma reklam sektöründe deil, ki yaptığım da zaten reklam amaçlı değil. ikincisi dikkatimden kacmış ama düzeltmek isteyen silsin önemli de deil,ya da bunun için forumdan uzaklaştırılsam onu da cok dikkate almam acıkcası. Şimdi niye böyle söylüyorum onları bir sıralayım da :
aslında son günlerde bununla ilgili başlık bile acıcaktım ama acıkcası erindim mesajda sana kısmet oldu yani sana bi kastım yok bastan söyliyim, alınmanı istemem çünkü. ne kişilere saldırı yapma niyetindeyim ne de başka bisey.
buraya paylaşım yüklememin sebebi sadece yorum almaktı. ancak son dönemlerde ben forumun tamamen amacından uzaklaştığını düşünenlerdenim. Birincisi arı üyelik alıcam diye herkes rapidlere upload edilmiş ve yasal olarak kullanımı tamamen yasak (1-4 dolar vermek cok mu zor kullanılacak resimler için) sürekli olarak stock photo ve vektörleri paylaşım alanı haline dönüştü. yok firma teli vermek yasak, yok http vermek yasak. ya tamam hepsine kabulüm bu yasaklara uyayım ama söylermisiniz arı üyelik alıcam diye yapılan yasal olmayan resim paylaşımları, yasal olmayan tema paylaşımları yapılmasına neden bu kadar özenilmiyor. ? son 1 aydır girdiğimde yorum yazacak eskisi kadar çalışma yüklenmediğini farkettim ve ben de atmamaya başladım çünkü insanların istedği aynen şu : emeğine sağlık güzel paylaşım download ediim ve selametle. forum artık grafikerlerin paylaşım alanı yerine rapid dağıtım alanı haline geldi ama uymamız gereken yasaklar işlerde yer alan telefon ve web kısımlarını kapatmak. daha büyük ayıplar yapılırken ses çıkarılmadan bu kurallara uyulmasını beklemek biraz mesleğine ve emek verenlere bu işi ticari olarak yapan kuruluşlara karşı ikiyüzlü davranmak olmuyor mu? bu mu bu sitenin amacı bunu mu yapmak için kullanılıyor? eğer öyle ise ne uzaklaştırılmak ne de başka bir ceza üyelik silinmesi vb. artık dikkate almıyorum. çünkü hakikatten upload sitesinden farkı kalmamaya başladı buranın. son bi heves yükledim çalışmaları ama. burdaki yorumları dahi dikkate almayı düsünmüorum artık. çünkü forum üye sayısı belki yüzbinlerdir ama meslektaş ya da mesleğe emek verenler diyeceğim insan sayısının artık binlere ulaşmayacağını düşünüyorum. başta da söylediğim gibi kastım sana değil zaten bi konu açacaktım ama : yasaklara uymak için yasaların herkese yönelik ve adilane olması gerekmez mi. detaylarda kusur aramak yerine baştan sona kusurlu olan şeyler incelenmedikçe kimsenin kurallara uyması da beklenemez.