Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cok guzel bir calisma elinize saglik. Bende benzer bir is icin soyundum daha once forumda bahsetmistim Ruhun bedenden cikmasi efekti. Yaptim fakat cok prof. olmadi. Yesil arkaplan olmadan yapamiyorum ? Acaba siz yaparken yesil veya mavi arkaplan kullandinizmi eger kullanmadiysaniz nasil yaptiniz. Bir yontemi varmi ?
Herhangi bir çekilde greenbox kullanılmadı tripod kullanılarak çekildi iki görüntüde ayrı ayrı ae de ise havada durmasını istedigim videoya time freeze şeçenegini yerleştirdim gibi gibi yani greenboxss ihtiyacınız olmayacaktır.
bende şöyle birşey yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam tam oalrak bilmiyorum
ayrıca şu demaon face olayınıda nekadar yapmak istesemde son bölümlerde taklılyıorum yani efekti uyguladığım mask kafa hareketleriyle eşdeğer hareketler yapmıyor ve videom ekrana tam oturmuyor köşede kalıyor biraz.. daha prof arkadaşlar tavsiyeler verebilirse çok sevinirim )