Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zeyno Tasarım Evi Son Logo

zeyn0

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
B7E7.jpg

Benzer konular

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Görsel yüklemekte sıkıntı olmuş, şimdilik sizin adınıza ben yüklüyorum.Aşağıdaki link yardımcı olacaktır.

Görsel Yüklemek

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
maviyle sarı olmamış logoyu boğmuş renkler.. bu isme daha cıvıl cıvıl bir logo beklerdim :)

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tek uyumlu olan şey pembe ve siyahın uyumu olmuş :) O mavi ve sarılı şekli tamamen çıkarttığında ortada kalan logo basit olsa da bu halinden daha güzel olacaktır eminim...

raskos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sana samimi bişe söylemek istiyorum kırılma gücenme,bikaç sayfadır logoları geziyorum ve senin bi sürü çalışmana denk geldim ama içlerinde bi tane dahi başarılı olan çalışma göremedim.çok amatör.bence başka bi meslek tercih etmelisin.sonuç olarak herkes tasarım yapamaz.tasarım işi de yetenekle alakalı,görsel zekayla alakalı bişe.her program kullanan iyi tasarımcı olamaz

zeyn0

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sana samimi bişe söylemek istiyorum kırılma gücenme,bikaç sayfadır logoları geziyorum ve senin bi sürü çalışmana denk geldim ama içlerinde bi tane dahi başarılı olan çalışma göremedim.çok amatör.bence başka bi meslek tercih etmelisin.sonuç olarak herkes tasarım yapamaz.tasarım işi de yetenekle alakalı,görsel zekayla alakalı bişe.her program kullanan iyi tasarımcı olamaz

tabi haklısınız ben amatörüm çünki ben sizin gibi grafiker değilim grafiker yardımcısıyım ben fazla photoshop filan bilmiyorum ondan olabilirmi acaba ?

zeyn0

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ve Ayrıca Bu Paylaştıgım Logolar tam 1 Yıl Önceden Hazırlanmış logolar :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
ve Ayrıca Bu Paylaştıgım Logolar tam 1 Yıl Önceden Hazırlanmış logolar :)

zeyn0 Eleştiriyi biraz da eksik olduğun yerlere kullan. Eleştiri senin veli nimetindir. Yenisin hayırlı olsun, bol bol örnekler incelemeni tavsiye ederim.
Ayrıca "desing" diye bir ibare yok design olacak o, böyle küçük şeylere de dikkat etmelisin.

blackhumour

🌱Yeni Üye🌱
Sarı kutucuk içinde yer alan şekil ile anlatılmak istenen nedir? Var mıdır bir hikayesi?

mkmiktat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.etiketgroup.com
profesyonel olmamakla birlikte nacizane yorumum Z zeminindeki rengi kaldır
ve Siyah Kullanmanı önerir ve sadece Zeyno ismini kullanman yeterli olabilir

hsyngl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logolarda efekt kullanmaya karşıyım bir logo negatifkende kendini belli etmeli sade olmalıdır tabi benim görüiüm
biraz da nike ı andırdı bana

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
Sen nerede çalışıyorsun zeyno ?
Burası ajans matbaa neresi şuanda çalıştığın yer ?

Bak benden sana tavsiye eğer bu tarz logolar işler yapılıyorsa ordan hemen vakit kaybetmeden ayrıl. Neden mi ? vizyon çok önemlidir bizim meslekte. Zihnin neyi güzel görüyorsa ona yöneliyor.

Yada otur internette güzel logoları araştır. Font ve renk uyumlarını araştır. Bir çalışma güzelse bu en yalın haliyle bile öyledir zaten. Örn : siyah çalıştığın bir logo dahi. Önce logonu tasarla en son uyumuna göre renklendir.

loccness

🌱Yeni Üye🌱
Müşteri olsam dikkatimi çekerdi beğenirdim yani.