kara kalem üzerine photoshop+tablet toplamda bir buçuk saat kadar sürdü.
uysaltimsah 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Tem 2009 Mesajlar 760 Tepkime puanı 18 26 Mar 2010 #1 kara kalem üzerine photoshop+tablet toplamda bir buçuk saat kadar sürdü.
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 26 Mar 2010 #2 İşte budur..İlk yorumuda ben kaptım Emeğine sağlık kuzu.Diyecek laf bulamıyorum
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 26 Mar 2010 #3 2. si de benden olsun, yeşili daha çok sevmiştim ama, bu da fena sayılmaz emeğine sağlık
karaböcek 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 23 Şub 2010 Mesajlar 581 Tepkime puanı 13 26 Mar 2010 #4 rüyama girmese bari
MeRtCaNkAn 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 10 Haz 2009 Mesajlar 51 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.7clup.tr.gg 29 Mar 2010 #5 süper paylaşım..emeğine sağlık
S system_breakers 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 5 Nis 2010 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 7 Nis 2010 #7 aga helal olsun ya
uysaltimsah 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Tem 2009 Mesajlar 760 Tepkime puanı 18 10 Nis 2010 #8 demoN' Alıntı: İşte budur..İlk yorumuda ben kaptım Emeğine sağlık kuzu.Diyecek laf bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... saol kuzu daha iyileri senden gelir umarım finfik' Alıntı: 2. si de benden olsun, yeşili daha çok sevmiştim ama, bu da fena sayılmaz emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... yeşil kadar olmasada yapmaya çalıştım bişeyler teşekkürler. karaböcek' Alıntı: rüyama girmese bari Genişletmek için tıkla ... valla benim rüyama giriyolar MeRtCaNkAn' Alıntı: süper paylaşım..emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. stany' Alıntı: güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. system_breakers' Alıntı: aga helal olsun ya Genişletmek için tıkla ... saol üstat.
demoN' Alıntı: İşte budur..İlk yorumuda ben kaptım Emeğine sağlık kuzu.Diyecek laf bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... saol kuzu daha iyileri senden gelir umarım finfik' Alıntı: 2. si de benden olsun, yeşili daha çok sevmiştim ama, bu da fena sayılmaz emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... yeşil kadar olmasada yapmaya çalıştım bişeyler teşekkürler. karaböcek' Alıntı: rüyama girmese bari Genişletmek için tıkla ... valla benim rüyama giriyolar MeRtCaNkAn' Alıntı: süper paylaşım..emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. stany' Alıntı: güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. system_breakers' Alıntı: aga helal olsun ya Genişletmek için tıkla ... saol üstat.
FlameDance ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 30 May 2009 Mesajlar 1,090 Tepkime puanı 16 3 Haz 2010 #9 Çok güzel.Tebrikler.
wornheart ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 119 Tepkime puanı 3 3 Haz 2010 #10 güzel çalışma tebrikler ön dişlerden akan kanda akış yönü hatası var sanırım dikkatimi çekti.
S ShotOne 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 May 2009 Mesajlar 29 Tepkime puanı 1 9 Haz 2010 #11 ağız yapısı ve ön dişlerden akan kanların yönü bi garip olmuş sanki.