Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zombi Manipulasyon

valentino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
portrebydouaniertd3.jpg

sonrası...
zombicopybi8.jpg

Benzer konular

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
valla kan efektleri oturmamış pek, vücut manipulasyon işi de pek yapay duruyor.. çene dişler falan güzel, lakin göz ve göz altlarıda fena olmamış.. ama sadece oraları fena olmamış..

mavi gül

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok ürkütücü ya korktum valla.... elinize sağlık...

valentino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim. amacım korkutmak değil photoshop ile yapabildiğim değişimleri göstermek paylaşmak. Korkma mavi gül :)
Bu arada kan lekelerinin neden olmadığını sölediğini anlayamadım erdemir? Renkleri ile alaklı ise rengin donuk olmasını özellikle sağladım kurumuş kan lekesi rengi gibi..

ilkr53

🌱Yeni Üye🌱
yok bence pek renk donukluğuyla ilgili değil bak mesela çeneden aşşağa ıne bı kan cızgısı çeneyle boyun kıvrımında dönmemiş düz bı demır parçası gıbı aşşa ınmıs ama yınede cok basarılı bi çalısma tebrıkler..

mavi gül

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya ben normalde korku filmi bile izleyemem böyle şeyler bana çok ürkütücü geliyor.:)

Levoero

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok bence pek renk donukluğuyla ilgili değil bak mesela çeneden aşşağa ıne bı kan cızgısı çeneyle boyun kıvrımında dönmemiş düz bı demır parçası gıbı aşşa ınmıs ama yınede cok basarılı bi çalısma tebrıkler..

Arkadaşım doğru söylüyo ve bence vücudundaki yaraların içine biraz da siyah katmalıydın çünkü bi yara kurursa siyahlaşır. Bu arada paylaşım için teşekkürler.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla kan efektleri oturmamış pek, vücut manipulasyon işi de pek yapay duruyor.. çene dişler falan güzel, lakin göz ve göz altlarıda fena olmamış.. ama sadece oraları fena olmamış..

katılmaktayım...................................................