Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2009 Takvim Çalışmam

thetrcoder

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarnızı yazınki eksikliklerimizi tamamlayalım
zaferogrenciyurduconverpj7.jpg

Benzer konular

Chndgnci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha sade ve güzel olabilirdi. biraz daha ugrassan iyi olur derim ben.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence bu çalışma il içinde dağıtım yapılacaksa fotoğrafların altındaki açıklamaları kaldırınız. Zaten insanla gülün halının ne demek olduğunu biliyor.
Ayrıca çalışmayı logoya boğmuşsunuz. Fazla kullanmaya gerek olduğunu sanmıyorum.
- Çalışmalarınızıda foruma eklerken lütfen iletişim bilgilerini siliniz!
emeğinize sağlık.

Designx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma canım eline sağlık

kirpi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eğer görselleri müşteri seçmemişse halıyı,gülü vs çıkart derim..bu haliyle gözü yoruyor bence.
emeğinizie sağlık

haticem88

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle kötü bir takvim değil sadece karışık diğer arkadaşlarında dediği gibi gül fotoğrafını koyup tekrar altlarına yazmanıza gerek yok ama diğer fotoğraflar için (ısparta merkez) falan die onlar yazılabilir. çünkü açıkçası ben bursalı olduğum için oraların nereler olduğunu bilmem. alt-orta kısım boş kaldığına göre sanıyorum oraya kütük gecek? genelde kütüğün iki yanında o yılın dini ve resmi günleri yazar! siz misyon-vizyonu falan yazmışsınız. o da bi bakış açısı tabi diğerleri gibi sıradan olmak zorunda deil. İyi çalışmalar...

thetrcoder

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle kötü bir takvim değil sadece karışık diğer arkadaşlarında dediği gibi gül fotoğrafını koyup tekrar altlarına yazmanıza gerek yok ama diğer fotoğraflar için (ısparta merkez) falan die onlar yazılabilir. çünkü açıkçası ben bursalı olduğum için oraların nereler olduğunu bilmem. alt-orta kısım boş kaldığına göre sanıyorum oraya kütük gecek? genelde kütüğün iki yanında o yılın dini ve resmi günleri yazar! siz misyon-vizyonu falan yazmışsınız. o da bi bakış açısı tabi diğerleri gibi sıradan olmak zorunda deil. İyi çalışmalar...

müşteri yaz dedi :) yoksa gül olduğu aşikar değil mi :rofl:

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
takoz takvimin olmazsa olmazlarından olan
resmi tatil günleri ve dini günleri koymamışsın
bana göre bu bir eksikliktir

gürcan1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mavi ile turuncu hiç gitmemiş biras renk dersi alırsan ii olur.dikkat et yani renk uyumuna da e hadi kolay gele

thetrcoder

🌱Yeni Üye🌱
takoz takvimin olmazsa olmazlarından olan
resmi tatil günleri ve dini günleri koymamışsın
bana göre bu bir eksikliktir

evet normalde ben koyuyorum o günleri ama müşteri biraz fazla bastırıp seneyede dağıtacakmış onun için yani

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım müşteri istekleri insanı yıpratıyo ve istekleri hiç bitmiyo buda bizim mesleğin cilvesi...
çalışmanda dikkat bir yere çekilmiyo göz karmaşa olarak algılıyo o yüzden bence sen biraz renk araştırması yap bide bunları(yani takvim de kullandığın materyallerin hepsini) kullanmak zorundaysan biraz daha düzene koy.kolay gelsinn...