Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
acil yardım windowsu 1 hafta öncesine nasıl güncelleyebilirm
arkadaşlar merhaba windowsu bir hafta önceki haline nasıl çevirebilirim. yani bir hafta önceye nasıl güncelleyebilirm. yapıldığını biliyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
buna güncelleme diyemeyiz, güncelleme adi üstünde yeni birşeydir isteğinize gelince de; Başlat > Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme çaliştir, karşına çıkan pencerede ileri'de sağ taraftaki pencerede tarih var, orada kalın (bold) rakamlar sistemi geri yükliyebileceğin tarihlerdir.. (açikçasi sistemi istediğin bi tarihe net olarak getiremezsin, ya daha önceden kendin aldiğin bir yedeğe ya da bilgisayarin kendi aldiği yedeklere geri alabilirsin.) sistem geri yükleme noktasini seçtikten sonra ileri de ve bitir..
bazı dosyaları taramadan aldığım için virüs bulaştı ve silemiyorum sistem dosyalarının içinde sistem geri yükleme sorunumu çözer mi sence. ayrıca tüm işler d de
virüsün cinsini cibiliyetini bilmediğim için bu konuda net bişey söyliyemem ama %80 düzelir diye tahmin ediyorum, ama unutma ki geri aldığın tarihe kadar olan kisimlari kaybedeceksin, onun için o tarihler arasının yedeğini almayi unutma..
ok zaten 1 hafta içinde bi program yüklemedim . umarım sorunum çözülür. çok teşekür ederim arkadaşlar. şu sorunu bi halledeyim baklava ısmarlıycam size
ok zaten 1 hafta içinde bi program yüklemedim . umarım sorunum çözülür. çok teşekür ederim arkadaşlar. şu sorunu bi halledeyim baklava ısmarlıycam size