Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

acil yardım windowsu 1 hafta öncesine nasıl güncelleyebilirm

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar merhaba
windowsu bir hafta önceki haline nasıl çevirebilirim. yani bir hafta önceye nasıl güncelleyebilirm. yapıldığını biliyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum
yardımcı olursanız sevinirim

Benzer konular

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
buna güncelleme diyemeyiz, güncelleme adi üstünde yeni birşeydir :) isteğinize gelince de; Başlat > Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme çaliştir, karşına çıkan pencerede ileri'de sağ taraftaki pencerede tarih var, orada kalın (bold) rakamlar sistemi geri yükliyebileceğin tarihlerdir.. (açikçasi sistemi istediğin bi tarihe net olarak getiremezsin, ya daha önceden kendin aldiğin bir yedeğe ya da bilgisayarin kendi aldiği yedeklere geri alabilirsin.) sistem geri yükleme noktasini seçtikten sonra ileri de ve bitir..

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bazı dosyaları taramadan aldığım için virüs bulaştı ve silemiyorum sistem dosyalarının içinde
sistem geri yükleme sorunumu çözer mi sence. ayrıca tüm işler d de

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
virüsün cinsini cibiliyetini bilmediğim için bu konuda net bişey söyliyemem ama %80 düzelir diye tahmin ediyorum, ama unutma ki geri aldığın tarihe kadar olan kisimlari kaybedeceksin, onun için o tarihler arasının yedeğini almayi unutma..

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yaptığım işleri D ye kaydediyorum zaten yedeğini nereye almam gerekiyor .
ayrıca c de ki proğramlara bişey olur mu

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir hafta içerisinde yüklediğin programlar gider. Onları yeniden yükleyebilirsin.
Çalışmalarını da D'ye kaydet işini garantiye al...

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ok zaten 1 hafta içinde bi program yüklemedim . umarım sorunum çözülür. çok teşekür ederim arkadaşlar. şu sorunu bi halledeyim baklava ısmarlıycam size:)

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bartından ankaraya yani yürüyerek mi geleceksin :)) bartınlı yazıyo o açıdan yani

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kullanırsın o zaman puhaha:))