Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

after effects de bayrağa dalga vermek istiyoruz bunu hangi effectsle yaparız bilen va

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
after effects de bayrağa dalga vermek istiyoruz bunu hangi effectsle yaparız bilen var mı ?

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki bu özelllik after effects de var mı yoksa eklenti olarak eklememiz gerekiyor mu?

purplelizard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3d maxde yapıldıgını sanıyorum bayrakların.after effectsde hiç denemedim ama dusununce zemin üzerine gölgeler verip hareket ettirerek yapabilirsin sanırım.ama emin değilim.

splendors

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.gorkemsezer.com
peki bu özelllik after effects de var mı yoksa eklenti olarak eklememiz gerekiyor mu?
after effects'in içinde değil ayrıca kurmanız gerekiyor.

3d maxde yapıldıgını sanıyorum bayrakların.after effectsde hiç denemedim ama dusununce zemin üzerine gölgeler verip hareket ettirerek yapabilirsin sanırım.ama emin değilim.
3d'de yapılabilir ama zaxwerks 3d flag ile de gerçekçi sonuçlar alabilirsiniz fakat performansı iyi bir makineniz yoksa render ve preview açısından oldukça zorlar.

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim.

ultracoust

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım bu effekti wawe warp plugini ile çok rahat yapabilirsin zaxwerks bu konuda çok iyi ama plugini bulup after effects'e yüklemen lazım.

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok profesyonel bir çalışma yapacak isen eğer 3ds max kesinlikle istediğin gerçekçilikde kumaş bir bayrak arkasında güneş ışığını geçirebilme özelliği falan kesinlikle 1 numaralı tercih etmen gereken programdır yalnız her güzel çalışmada olduğu gibi zahmetlidir ve emek ister ama yukarda arkadaşımın dediği gibi after efectin içindeki wawe warp gibi efectleri değerlendirmeni tavsiye ederim neden dersen bu işe yeni başlayacaksın yada sadece eğlenmek amaçlı böyle bi çalışma yapıyorsun. basit olan yollar şu an senin açından en iyi olacak çalışmalardır

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim. 3ds max kullanıyorum ama tamamen şu anda after effects e yoğunlaştım ve bir proje yapıyorum . yaparkende öğreniyorum böyle bir özellik için 3ds max dönmek istemedim haliyle after effects daha kolayıma geldi de.

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kesinlikle katılıyorum max uçsuz bucaksız derya yapamayacağın hiç birşey yok ama zordur kesinlikle after effectede birçok farklı ve yeni yaratıcılığına kalmış yapacakların ama kesinlikle sınır tanınmaz bir program ama after effect her zaman tercih edilir çok daha basit ve birçok kaynak bulunada biliniyor

pLayer1_mtn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.videonette.com
After effect programında ne tür dosyalar açabiliyoruz arkadaşlar,video dosyalarımızı açamıyor muyuz?
Örneğin FLv uzantılı bir dosyayı açamıyor muyuz?
Bilgisi olan varsa lütfen söylesin.