Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ankara'da freelance web tasarım yapacak arkadaş arıyoruz...

serhats1

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.yontemkurye.com.tr
Şirketimizin mevcut web sitesinin alt yapısını güncelleyecek ve yeni bir kaç site yapacak arkadaşlarla görüşmek istiyoruz.

Firma Adı:TURKUAZ MEDIA GROUP
Site İçeriği: Kendi sitemiz + Vefat İlanı sitesi
Aranan Özellikler: Hızlı ve temiz iş + güncellenebilir site + yaratıcı bir tasarım (site içeriği ve genel format verilecektir, yine de renkler ve genel dizayn konusunda karşı tarafın önerileri beklenmektedir)

Bu konularda bize destek olabilecek arkadaşların hızla fiyat tekliflerini ve yaptıkları işleri göndermelerini bekliyorum. İyi çalışmalar.

Serhat Serdaroğlu

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • İlanlarınıza iletişim bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
— Kendiniz hakkında açıklama:
— İletişim bilgileriniz:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:
— İletişim bilgileriniz:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

dombalak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kartvizitdunyasi.com
web sitesinin yapısı hakkında bilgi verirseniz teklif sunabilirim
istediğiniz şeyler nelerdir css, xhtml, web2, dinamik - statik yapı, flash, php, asp vs vs

serhats1

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.yontemkurye.com.tr
Merhabalar

**************** sitesini incelerseniz aynısını (küçük değişikliklerle) güncellenebilir hale getirmek istiyoruz. Diğer site içinse güncellenebilir olması dışında teknik alt yapı hakkında sizin destek ve yönlendirmelerinizle hareket edebiliriz.

Teşekkürler.

ardoz

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Bilkent Üniversitesi Grafik Tasarım bölümü mezunuyum 5 yılı aşkın bir süredir freelance olarak grafik tasarım, flash web site tasarımı ve 3d tasarım işleriyle uğraşmaktayım. İlanınızla ilgilenmekteyim Web sitesi işlerinizi uygun maliyetle yapabilirim.

serhats1

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.yontemkurye.com.tr
Merhaba Bilkent Üniversitesi Grafik Tasarım bölümü mezunuyum 5 yılı aşkın bir süredir freelance olarak grafik tasarım, flash web site tasarımı ve 3d tasarım işleriyle uğraşmaktayım. İlanınızla ilgilenmekteyim Web sitesi işlerinizi uygun maliyetle yapabilirim.

Uygun maliyetler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

09876

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
oktaybala.com
ankara'da değilim, ama tr genelinde hemen hemen her yere freelance destek verdim. Dilerseniz sizin projeleri de fiyatlandırabilirim. Ancak yüzde 50 peşin almadan çalışmıyorum. Server yönetimi dahil tamamen projeye hakim oluyorum. Tasarım da cabası.

Kodlar da en son kodlar, ben yapamazsam, yapabilecek hintli arkadaşlarım var, ne lazım siz onu söyleyin.