Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Askerde yapılan bir calısma

keskin3858

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Askerde bildiğiniz gibi şafak sayılır. Fakat yazıcı benim gibi olursa her gün bir sayı düşürerek masaüstü resmini değiştirir. Ben 99 dan itibaren masaüstü resmimdeki sayıyı düşürdüm şafak doğan güneş olana kadar. Fakat orjinalini alamadim sadece elimde bu küçük hatıra kaldı. Bunu da sizle paylaşmak istedim.

safak.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bi düşünce aslında bende gidince deneyeyim bari :) bu arada çalışmanda güzel olmuş ellerine emeğine sağlık

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gün sayarsanız bitiremezsiniz.

keskin3858

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tşkrlr arkadaşlar

Valla öyle saya saya bitmiyor ama saymadan da olmuyor sen saymazsan başkası sayıyor unutamıyorsun. Resmen çin işkencesi :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:)Yıllarca biz ne yaptık peki? :)

ALPER0638

🌱Yeni Üye🌱
Çok farklı bir resim... ilk bakıştaa farkedilemeyen çok güzel detaylar var... Paylaşım için teşekkürler..

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
paylaşım için teşekkurler....

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
ne kadar saymıycam da dese insan her gece başını yastığa koyduğunda aklına kaç günü kaldığı gelir :)) güzel bir iş olmuş keşke orjinalinide alabilseydin eline sağlık

melankolik-z

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:rofl:qüzel bi çalışma olmuş paylaşım için saol

trky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
18 sekız yazan yerdekıler çalıntı.....

arvaly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
farklı bir çalışma olmuş ellerinize sağlık. her erkeğin hayatında bir dönüm noktasıdır askerlik. hatıraları da o yüzden olsa gerek çok değerlidir:)

çalıntı kelimesi biraz ağır, çoğu insanın bildiği bir logo bu, sanırım arkadaşımız da bunu bilerek koymuştur. sonuçta ticari bir amacı olmayan bir çalışma sadece yaşadığı bir anı bizimle paylaşmış...

keskin3858

🏅Acemi Tasarımcı🏅

arkadasim ben bunu askerde yaptıgımı soyledim iş yerinde veya sahsi bir bilgisayarda degil aklıma ne geldiyse onu yaptım hepsini ben yaptım demedim zaten askerde yapılan bir çalışma ayrıca ticari bir amacı olmayan bir şey çalıntı olsa ne olur ben bunu pek anlamadı bu sadece vakit geçirmek için yapılmış birşey soruyorsan helikopter kartal lale benim geri kalanı degil fakat degiştirip kullandım tek basına pek işe yaramıyorlardı benim için birleştirdim kotumu oldu sence

neyse onemli değil tşkrlr yinede

Son düzenleme:

trky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalıntı kelimesi biraz ağır, çoğu insanın bildiği bir logo bu, sanırım arkadaşımız da bunu bilerek koymuştur. sonuçta ticari bir amacı olmayan bir çalışma sadece yaşadığı bir anı bizimle paylaşmış...

ben yine söylim dedim arkadaşım ...

Çalıntı kelimesine gelince
O kadar ağır değil bence
Ağır olabilir sence
ben fikrimi söyleim dedim kendimce...