Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Axe Afiş Çalışması

slayt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
axeee4.jpg

Benzer konular

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Axe Erkek..Kadının kanatlandırmış yalnız..Kanatlı bir erkek görseli kullansan daha şık dururdu bence..ya da kanatlı kadın erkek görseli..birde zemin çok koyu geldi bana..Başarılar.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma size mi ait?

slayt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet. Bize Ait

Axe Erkek..Kadının kanatlandırmış yalnız..Kanatlı bir erkek görseli kullansan daha şık dururdu bence..ya da kanatlı kadın erkek görseli..birde zemin çok koyu geldi bana..Başarılar.

Haklı olabilirsiniz Ancak Tasarımda vurulanan Axe Erkek Olduğu için çekimini ve etkisini bayanların üzerinde göstermesi daha şık olur diyerek hazırlanmıştır.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
O zaman sloganın 'Çekicidir' tarzında birşey olması gerekirdi bence..

schwarzmadchen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Slogan hiçte yabancı gelmedi bana.Ünlü bi içecek firmasının sloganına benziyo sanki...

slayt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herhangi bir yrden alıntı olsaydı mutlaka bildirirdim. benzeri ve türevi kelimeler herzaman olmuştur.

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
anımsamanız normal çünkü Redbull - Kanatlandırır.
Çalışma ne kadar iyi,güzel,kötü olursa olsun slogan bitirmiş işi.
Anımsatma değil birebir aynısı.
Benimde aklıma ilk o geldi bence siz axe yerine farkında olmadan redbull reklamı yapmışsınız. Bu ürünü kullanacak insanlar genelde bilinçli yada bilgili insanlardır, o sebeple redbull a ait olduğunu anımsayacaklardır.

Ve çalışmaya gelince;

Axe erkek kısmına hiç gerek yoktu ve logoyla belirtmen cok daha kötü durmuş.
Bende kanatlı erkekten yanaydım kolay gelsin

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
anımsamanız normal çünkü Redbull - Kanatlandırır.
Çalışma ne kadar iyi,güzel,kötü olursa olsun slogan bitirmiş işi.
Anımsatma değil birebir aynısı.
Benimde aklıma ilk o geldi bence siz axe yerine farkında olmadan redbull reklamı yapmışsınız. Bu ürünü kullanacak insanlar genelde bilinçli yada bilgili insanlardır, o sebeple redbull a ait olduğunu anımsayacaklardır.

Ve çalışmaya gelince;

Axe erkek kısmına hiç gerek yoktu ve logoyla belirtmen cok daha kötü durmuş.
Bende kanatlı erkekten yanaydım kolay gelsin

aslında bunu bu kadar aleni soylemek istememiştim tabikide bu slogan ortada herkes biliyor ama madem sen actın bu kadar konuyu bende sana kayılarak final yapayım çalışma ne kadar başarılı olursa olsun eğer içinde kopyalama varsa benim için bitmiştir aslında arkadaşımız slogan konusunda direk karbon kağıdı kullanmış

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
emek verilmiş, satler harcanmış, herşeyden önce tüm bu çalışma için tebrikler. Yinede erkek parfümünde kanatlanan kadın yerine kanaları olan bir erkek daha iyi olurdu, illaki kadında olacaksa, diz çökmüş bir kadın yada erkeğine sarılmış bir kadın daha etkileyici olabilir.
Emeğe sağlık, hoş çalışma...

aynur.ry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu eğer bir taslak çalışmasıysa fikir güzel...slogan konusunda bilerek yaptığını düsünmüyorum bilmiyo veya hatırlamamış olabılırsın çalısırken...kanatlı kadın ımajı daha değişik olabilir,daha seksi bi kadın olablr.duruşu farklı olabilir ama kllandığın imaj biraz gözü tırmalıyo..erkek parfümü tanıtımı için kadın kullanma fikri bana uygun geldi..
emeğine sağlık..

slayt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız için teşekkür ederim...

selim_oljay

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmalarının üzerinde biraz daha dikkatli ol...yinede güzel olmus emeğine sağlık :)

tuna.

🌱Yeni Üye🌱
axe ürününü hiç bilmeyen biri için deodarantı tam açıklayıcı bir afiş değil.bence daha etkili görünümün olması lazım

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑

arkadaşımın yorumuna katılıyorum..emegine saglık arkadaşım....