Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Benim için hayat memat meselesi.YARDIM!

opsesyon

🌱Yeni Üye🌱
İYİ GÜNLER

18 yaşındayım.KADIKÖYDE BİR KURSA GİDİYORUM.PHOTOSOP CS3,COREL DRAW 12 VE FREEHAND PROGRAMLARINI GÖRDÜM.BUNLARI GÖRME SEBEBİM,ÖSS DE YETERİNCE PUAN YAPAMAYIP 4 YILLIK KAZANAMAM.NEYSE GİTTİK GELDİK KURSA.KURSTA HERŞEY YOLUNDAYDI HOCA ÖRNEK KARTVİZİT,KATALOG,BROŞÜR VB.ŞEYLER GETİRİYOR YAPIYORUM.NE ZAMAN Kİ KURS BİTTİ BEN EVE GELDİM.PC Yİ AÇTIM İLK DEFA OZAMAN YUKLEDİM HOCANIN VERDİĞİ PROGRAMLARI.YANİ KURS SÜRESİNCE HİÇ BİR TEKRAR YAPMADIM.TEKRAR YAPMAMA YÜZÜNDEN ÇOĞU ŞEYİ UNUTMUŞUM.AMACIM BİR MATBAADA ÇALIŞMAYA BAŞLAMAK.AMA KENDİME ŞUANDA GÜVENİM YOK ÇÜNKÜ TEMEL ŞEYLERİ UNUTMUŞ BULUNMAKTAYIM.SİZDEN İSTEDİĞİM ÖRNEKLER ALIŞTIRMALAR ARIYORUM ÖNCE CS 3 İÇİN.BU ÖRNEKLERİN BİTANESİNİN NASIL YAPILDIGINI HATIRLATIRSANIZ BANA EMİNİM BANA ÇOK YETERLİ OLUCAK.SADECE Bİ KIVILCIM LAZIM BANA.YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tavsiyem yaptığın çalışmaları tekrarlamaya çalış takıldığın yerlerde internetten yardım alabilirsin..

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalısmalarına basla takıldığın yerde sorularını sor cevaplamaya calısırım

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
"18 yaşındayım.KADIKÖYDE BİR KURSA GİDİYORUM.PHOTOSOP CS3,COREL DRAW 12 VE FREEHAND PROGRAMLARINI GÖRDÜM.BUNLARI GÖRME SEBEBİM,ÖSS DE YETERİNCE PUAN YAPAMAYIP 4 YILLIK KAZANAMAM."

18 yaş küçük bir yaş değil. Bu yaşta bu kadar bilinçsizlik ve önünü görememe pes!
aslında sadece sana değil, ülkeme de kızıyorum. Böyle bir nesil yetiştiren eğitmen diye geçinen ama aslında önce adam akıllı kendilerinin eğitilmesi gereken eğitmenler...
Benim anlamadığım yine mi sistem değişti? ÖSS' de artık grafik bölümü diye ayırıp grafik tasarım programlarını da mı soruyorlar? 4 yıllık bir yere girmek istiyorsan iyi bir puan alırsın ve girersin programlarla ne alakası var anlamadım?
Ayrıca gittik geldik diyorsun belliki boş yere gidip gelmişsin. Kursa gittim demek için. Güzel kardeşim; kim bilir kaç para verdin o kursa?! neden öğrenmedin adam akıllı?
siz bana bişeyler gönderin de ben bakayım olmaz! bu meslek öyle armut piş ağzıma düş tarzında bir iş değil. Bu işi yapmak istiyorsan araştıracaksın. Sen araştıracaksın, Türkiye'de ve dünyada yapılan işlere bakacaksın. Grafikerler.net'e girip bana yollayın olmaz. Sen binlerce kaynaktan araştırma yapacaksın. Her ne kadar kendine güvenmesende hemen bir yere gireceksin, çalışmaya başlayacaksın. İş yerinde mecbur kaldığın için sıkışacak ve programları daha hızlı öğreneceksin..

Sana abla tavsiyesi bunlar. Akıllıysan uyarsın ;)

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
"aşk ile yaşayan müziksiz de dans eder"

bu da abi tavsiyesi :)
arif olan anlar...